No church in the wild
2012-08-30 / 21:47:45 / Vardagsliv

Vaknade upp hos Nasim, mötte upp S, pappa och syster för lunch och sen fixat lite grejer inför resan. Just my luck att x-change bara hade 1000 egyptiska pund inne.. Kul!
Kul också att säga hejdå till N och pappa.. De andra viktigaste kommer jag träffa innan jag åker, imorgon och på lördag. Får en klump i magen när jag tänker på att vara så långt borta ifrån mina bebbes.. Åh.

Nu köpte jag precis biljett till Köpenhamn, BRA att jag väntade tills nu faktiskt, innan har jag bara hittat tågresor med stopp i Malmö eller bussresor som skulle innebära 12 timmars sittande på flygplatsen. Men nu hittade jag en perfekt; buss till älskade Lund, och tåg därifrån till Kastrup. Så behöver jag inte ha grov ångest över att behöva virra runt på centralen mellan stationerna.

Har nästan packat klart också.. Tänkte svänga förbi stan imorgon och köpa lite sista minuten grejer. Typ underkläder och någon bok kanske? Lär ju avlida av tristess, 5 timmar ska jag åka innan jag är i Danmark och där ska jag vänta i 6 (!!) timmar innan flyget lyfter och då åker jag i ytterliggare 5 timmar. SEXTON TIMMAR!! Hjäälp! Hade inte tänkt på att det var såpass mycket.. Nej nu ska jag lugna ner mig med några avsnitt av nån go serie.

På bild; Nasims goa katter och en väldigt flummig jag, 2:30 imorse..


Just nu
2012-08-29 / 16:17:32 / Vardagsliv

Tar en kort paus från packandet.. Passar på att dricka hallonsoda. Åh vad är det för fel på mig haha?!



De säger att du verkligen menar det
2012-08-29 / 03:14:58 / Tankar & känslor

Fick precis ett mental breakdown eller liknande. Sparkat och skrikit så det är ett under om inte grannarna klagar. Jag har inte haft något sug på väldigt, väldigt länge men det kom plötsligt över mig. Man känner sig kallsvettig, yrar, det kryper och krafsar innanför bröstkorgen, man tänker inte klart alls. Det gör ont. Man är förtvivlad, förbannad, förstörd.
Så jag ringde M och tyckte litegrann att det var hans fel (vad hände med logiken?) eftersom han ska lägga sig nu. Jag ville skrika "åt helvete med detta" å lite annat skit. Men logiken visade sig lite där. Eller rädslan kanske. Lyckades iaf stå emot impulsen som sagt.

Ja det har varit en jobbig dag. Romeo sa upp kontakten med mig, tråkigt eftersom jag kände honom innan jag ens träffade Mohamed. Å som jag sagt innan så har vi jämt så kul ihop. Men jag förstår honom. Inte blir det bättre av att jag känner mig som världens sämsta vän då J smsade mig och jag slutade svara bara. För det finns inget att säga längre. Orden har tagit slut tror jag. Hur sorgligt är inte det i så fall? Jag känner mig som en främling i det. I oss. Men jag har fortfarande halsbandet runt halsen och varje gång jag ser det så reagerar hjärtat.

Nu har jag än mer förskräcklig huvudvärk. Prince flyttade sig precis från "sin plats" o kurrade ihop sig hos mig. Oh jag måste andas. Dricka lite hallonsoda, ta en nypa frisk luft och räkna upp 4 saker som är bra just nu. Känns oftast lite bättre. Sen så har jag laddat ner nån "pepp app" som jag lyssnar på varje dag hehe töntigt och ibland skrattar jag bara men ibland hjälper det också.

Det går väldigt långsamt men jag mår bättre. Typ 1 steg fram och 7 steg bak. Men jag mår bättre.



kasst
2012-08-28 / 23:27:01 / Vardagsliv

Kass update. Antingen har jag varit med N eller så har jag legat under täcket i mörkret och förbannat huvudvärk.

Nu gjorde jag sådär igen. Skrev en lång text, raderade. Vad ska ska jag säga?
 
Jo, kan väl börja med att berätta att jag lämnar Göteborg om några dagar. Helt otroligt att jag om endast 6 dagar kommer att vara i min älsklings famn <3 Tänk att vi klarade det! Typ 4 månader utan varandra! Inte det lättaste jag gjort i mitt liv kan jag tala om.
Och det blir inte heller det lättaste att ta farväl av allt och alla här, igen. Eller ja, jag har egentligen inte gjort något under sommaren så det har inte varit så stor skillnad. Men jag kommer sakna möjligheten, att bara vara nära. Idag har jag gråtit två gånger när lillprins lagt sig tillrätta mot mitt bröst. Precis som när han var liten. Ohh så jag kommer sakna honom i alla fall!!
 
Skrivit ut mig från skolan, hämtat ut biljett, tagit fram resväskan. Ställt in återkopplingssamtal ang. utredningen. Nu börjar det kännas verkligt. Och läskigt! Allt som kan gå fel. Allt som kan bli sådär himla bra.
 
 
FÖRRESTEN.
Jag stötte på Berhane. Det kändes lite som ödet. Han trodde jag fortfarande var i Hurghada. Han drömmer om ett hus där, jag svarade att jag väntar på honom där nere och att vi kommer vara grannar. Bästa.
 

En av mina änglar
2012-08-24 / 03:05:50 / Tankar & känslor

Det gör så obeskrivligt ont i mig att jag aldrig kommer få träffa henne igen. Aldrig få krama om henne igen. Jag kommer inte att sitta i det lilla köket, hon kommer inte tvinga i mig te och för mycket godis. Det finns ingen människa i världen nu som kan berätta historier från min barndom på det sättet. För ingen har tagit hand om mig på det sättet.
Jag är arg på mig själv för att jag inte fanns där under de sista 2 månaderna. Jag som fanns där hela tiden. Sen bara stack jag till Egypten. Ringde varje dag och fråga hur du mådde. När jag kom tillbaka var du den första jag besökte. Men det tog inte ens en vecka. Jag, vi fick inte ens vecka..

Vi kommer inte skratta tillsammans igen. Vi kommer inte att dela våra sorger igen. Dela våra liv. Jag har ingenstans att vända mig när allting krisar och jag behöver någonting tryggt. Jag har inte den kärleken att förlita mig på. I hjärtat, jo, självklart, alltid. Men jag behöver dig här. Nu, alltid. Du lovade ju att vi skulle bli friska tillsammans..

Jag försöker göra som du bad mig. Vara stark. Vara bestämd. Se en mening med det hela, men det är så svårt. Jag känner mig så ensam. Försöker inbilla mig vad du hade svarat.. Men ingen kan ta din plats.
Du är saknad och älskad.

När jag känner såhär så brukar jag lägga handen på min tatuering, blunda och lugna ner mig när jag tänker att mina änglar faktiskt vakar över mig från ovan. För jag VET, att de gör det. Jag KÄNNER, att de gör det. Jag kan prata med de, och även om jag inte får något direkt svar så vet jag att de finns där, de lyssnar och är med mig.


Del 2
2012-08-24 / 00:57:01 / Sickness

Att jag om exakt 9 timmar skall påbörja SCID-ll känns litegrann som det jobbigaste i livet just nu, haha. Gjorde den för ganska så exakt 11 månader sedan, men mycket har ju ändrats sen dess. Jag är absolut inte samma människa vilket lär märkas tydligt.
Gick igenom en liten del av frågorna nu och alla var typ "nej", kändes nästan skrattretande..
 
Däremot är ju min koncentration åt helvete. Det stycket ovan här, har tagit mig 26 minuter att få ihop till exempel. Pga att jag kommer o tänka på något annat, går in på en annan sida, börjar smsa, osvosv haha. Typisk Elly-grej.
 
Aja. Idag har illamåendet kommit och gått samt att febern varit jobbig. Då vart det bäst att ta itu med tråkigheter som tvätten, samt förbereda inför Egypten.. Vilket inte är så jobbigt ändå nu när jag tänker efter :)
Är så avundsjuk (men glad) för A som åker nu den 25, iihh, minns det som igår att jag packade ihop min lilla lägenhet, la det mesta i pappas hus och drog iväg. Så himla pirrigt och alldeles underbart! Också glad för att jag är långt ifrån ensam att vara "galen" nog att göra en sån här grej. ;)
 
Annars då.. Min briljanta instinkt sa mig att M försovit sig i eftermiddags. Så jag ringde honom.. Han nästan viskade fram "åh tack för att du väckte mig, älskling.." och jag fick tårar i ögonen. Saknar honom så det gör ont i mitt lilla hjärta ju! Vi har inte Skypat på några dagar nu så det känns lite extra hehe.
 
Nu ska jag tålmodigt vänta på att han loggar in efter fotbollsmatchen. Samt göra iordning lite hallonsaft med isbitar; jag är jäkligt kallblodig men det är sjukt hur jag svettas och är varm just nu!!
 
Nej fan, nu tappade jag bort mig igen. God natt helt enkelt!
 

I Hurghada har vi Sekalla - i Sharm har de Naama Bay (notera skylten däruppe).

My three scars..
2012-08-23 / 01:21:09 / Vardagsliv

Operation, misshandel, brännmärke från ugnen år 2006.. Mina enda synliga ärr!


Baklava, feber, karkadé, hund
2012-08-22 / 19:59:23 / Vardagsliv

Vaknade av sms-ljudet o kände litegrann att mitt huvud höll på att explodera av värk. Låg kvar i mörkret (tack Gud för svarta persienner) och drog mig rätt länge innan vovve sprang in och bröt tystnaden hahah. Tvingade mig till massa lek och lite gos med honom, gick upp o duschade honom och sen pallrade jag mig faktiskt till torget för att köpa lite gottis. Baklava är ju så himla gott!! Just denna jag fick idag var lite torr faktiskt men har ni inte testat så GÖR DET! Väldigt "mäktig" och mättande, ibland lite föör söt. Men ändå, grymt gott.
Gjorde en kopp karkadé-te också och bara njöt haha. Måste ni också prova förresten! Eller hibiskus som det är mest känt som. Vet ej om det finns i Sverige men det bör det väl göra, i någon orient-butik. I Egypten kan man iaf köpa både de torkade blommorna (som man häller kokt varmvatten över) eller färdiga tepåsar. Sinnessjukt gott och kan även drickas kallt med typ is men jag tycker bara om den varm, med lite för mycket socker.

Nu babblar jag igen! Har feber och mår fortfarande lite illa, men en bra grej är ju att jag faktiskt ätit "helt okej bra" idag utan att velat försvinna hehe. I måndags blev jag frågad av två personer om jag har ätstörningar och jag kan förstå om det verkar så, men det stämmer absolut INTE! Som tur är! Retar ju mig själv på att jag inte kunnat äta normalt detta året. Det är jobbigt då jag triggas av att ha blivit mindre, men jag vill verkligen inte gå ner i vikt på detta sjuka sätt. Så oroa er inte för det. Varit sjukt sugen på pizza och kebab hela veckan men vill springa därifrån så fort jag kommer i närheten av det hahaha. Nä, men nu blir det en liten tupplur, ögonen är helt röda av sömnbrist typ.



I love you more for everyday!
2012-08-22 / 02:23:31 / Tankar & känslor

Som de flesta vet så blir jag trippelt så känslosam när jag är sjuk och då är jag från början en väldigt överdrivet känslosam person haha! I alla fall så måste jag berätta att sen det senaste inlägget så har jag & M pratat två gånger till haha orkar inte med mig själv, men jag är så fylld av konstiga, varma, förvirrande och så ofattbart underbara känslor att jag inte vet vad jag ska ta mig till!! Jag börja återigen tänka på när vi precis blev tillsammans, och känner mig lite ledsen av att vi tyvärr råkade bli av med alla våra bilder från de första månaderna, jättetråkigt verkligen! Men det var nog den mest känsloladdade tiden i mitt liv. Det var skitläskigt; här kom denna man in i mitt liv och fick mig att säga "jag ska sluta pillra". Jag var skör, så fruktansvärt skör och ibland förstod jag inte om det var verklighet eller ej. Men jag var så överväldigad av allt det nya; en kille, nytt land, nya vänner, inga bus, inga meds, bara massa kärlek och varma känslor. Jag kunde brista ut i gråt för jag fattade inte alls vad jag gjort för att förtjäna allt fint och jag kunde till viss del inte ens bestämma mig för om det var bra eller riktigt dåligt!
Att göra en cold turkey på alla de mediciner jag åt är fan både farligt och jobbigt. Jag kände mig omtöcknad ibland, väldigt borta och minns till å med att Mohamed matade mig en gång för att jag var så död haha. Jag var så borta att jag inte kom ihåg att det hade hänt förrän ett par dagar senare! Nu låter det så mörkt o dramatiskt, men nej, det var så jävla fint. Efter att några ggr ha sagt att "men du, vi kanske bara ska vara vänner ändå?" så tillät jag mig själv att ta chansen. Våga. Älska och bli älskad.
Så fort vi löste problemet som dök upp precis i början så klicka det dirr - har så mycket flashbacks och jag minns allt in i minsta detalj.
Ganska så normala grejer, egentligen, men jag tror jag ser på saken på ett mer djupare sätt.
Hur jag kunde skratta sådär hysteriskt fult utan att skämmas, tvinga med honom till affären för att köpa 2 kg munch-choklad seriöst 2 på morgonen, hur jag kunde gosa in mig i hans famn och tycka det var världens finaste grej att vi låg i soffan och bytte mellan hans arabiska Twilight o min polska mtv haha, vi gungade hem från Papa's och Shade sådär lagomt härliga och skrattade hela vägen hem, åh så jag njöt av att bara få hålla hans hand och gå genom stan, jag fnissade åt hans tjockjacka i decembers 23+ grader och han fnissade åt min fluffiga mössa o uggs jag hade så fort ACn sattes på, vi flyttade ihop de två enkelsängarna i PH så det blev en jättestor, och han fixade frukost på balkongen varje morgon och han tände vaniljljus varje kväll.

Antingen så är jag en töntig, jobbig, upp över öronen förälskad tonårsbrud. Eller -- så är jag en ung människa som insett att det finns mer och bättre (!) saker än det liv jag levde förr.


you got me running for more and more
2012-08-22 / 00:33:17 / Vardagsliv

Mohamed räddade mig från maten genom att lyckas ringa igen, perfekt timing! Haha nej men har faktiskt ätit lite. Skönt att höra hans röst då vi båda varit lite trötta senaste dagarna, men det är ju inte alltid så jäkla lätt när man befinner sig i olika världsdelar oså.
Hur som - det jobbiga illamåendet kom tillbaks för nån timme sedan. Så satans trött på detta!! Känner mig plötsligt som ett febrigt, trött litet barn. Önskar jag hade den där förmågan att lyckas somna också!

På bild; en ganska så full Elly. Hah.


finga-flip
2012-08-21 / 18:46:17 / Vardagsliv

Jag ljög när jag sa att jag skulle sova hehe. Pratade lite med min trötta älskling som var påväg till jobbpass nr 2 och sedan har jag myst med min fantastiskt fina hundjävel. Har han inte de absolut finaste hundögonen också? Dör ju.

NU ska jag snart ta mig an vad som känns som mission impossible - få i mig lite mat utan att få upp det på plats!


Moving mountains
2012-08-21 / 17:11:44 / Vardagsliv

Har mått så himla dåligt idag! Ungefär som att känna sig grymt jävla jättebakis (nu har jag iofs bara varit det 2 ggr men ändå), minus huvudvärken åtminstone. Ni vet ju att jag spyr och kräks om vartannat haha men det slutade faktiskt i några dagar. Så när det började igen för ett par dagar sedan så kände jag bara fml.
Vaknade upp idag med Nasim vid min sida, stackarn fick stå ut med mina kväljningar hela natten och morgonen.
 
Träffade min duktiga läkare igår också, hon peppade mig genom beröm för mina framsteg. Enda personen förutom M som glatt sig åt det. De flesta vågar väl inte hoppas för mycket. Jag säger inte emot. Men det var skönt att höra i alla fall och vi bestämde att jag måste ta lite blodprover o tester osådär, blev remitterad till VC så väntar på tid. Tänkte ringa för en akut-tid imorgon bitti men just nu mår jag faktiskt bättre än imorse, så får se hur det blir. Dessutom bara mååste jag orka ta mig upp imorgon, måste till banken. Det dumma är ju att de stänger så tidigt, men men vad gör man inte? Måste verkligen boka biljett nu, och dessutom hörde de av sig idag från företaget som jag absolut vill jobba på!! Så kul! Lite nojjigt dock eftersom de helst vill anställa någon innan månaden är slut och mitt flyg går 3 sep. Finns ju ett 27/8 också men då skulle jag behövt hoppa upp ur sängen för typ, längesedan. Iofs har jag lärt mig vid det här laget hur och vad man bör packa med sig.. Kom på att jag bodde på ett o samma ställe (Olsk) i 7 år och nu har jag flyttat 7 (!) ggr på 15 månader. Skatteverket måste ju tro jag har beslutsångest hahah!!
 
Nej nu ska jag nog sova en stund till..
 

Slutet av feb/början av mars någon gång..
 

Me and Nasim
2012-08-20 / 02:49:25 / Vardagsliv

Been hanging with Nasim all evening, all night. Haven't felt so relaxed in a loong time, as you can see, lol!
She even succeeded with making me eat! At Mc Donald's! Ice cream and a burger. The cinnamon-bun was just for posing ;)

And oh.. I have a meeting with my doctor in 7 hours, feel like I shouldn't even bother trying to get some sleep!



allergic reaction to the universe!
2012-08-19 / 04:13:25 / Sickness

As if I'm not upset enough, dear faith has decided to give me allergic reaction all over my body now, 4 o'clock in the morning. Aahh life is wonderful, right?


when love becomes a lie
2012-08-19 / 02:57:00 / Vardagsliv

Insåg nu hur skinny min arm ser ut att vara (och ansiktet fortsatt uppsvällt).. Börja äta kanske haha?


these words are my own, from my heart
2012-08-18 / 03:04:58 / Vardagsliv

Jag befinner mig i något slags mellanläge, between impulsivitet och överdriven passivitet. Så jag försöker skapa en balans. Eller försöker, jag tänker mest på det bara. Har precis avslutat Skype, pratat med min älskade man i ungefär 2 timmar och tappar andan varje gång jag inser att det egentligen är rätt nära till att jag kan gosa in mig i hans famn.
 
Jag gjorde förresten "Rorschach"-testet i torsdags. SJUKT jävla jobbigt! Men det jobbigaste var nog att jag råka säga 'mutter' när jag menade 'utter'............... HAHAHA kan det bli pinsammare? Jag skyllde på att jag endast haft kontakt med min engelskspråkiga pojkvän detta året typ och därav blivit lite lost i svenska språket. Nä jag är bra rolig, jag!
 
chilling in the sun @ Paradise Hill rooftop



avd 361
2012-08-16 / 04:34:20 / Sickness

Saknar Berhane som kunde sitta i mitt rum hela sitt arbetspass o snacka om hur jäkla bra Hurghada är. Saknar Tatji som var så vacker att jag smällde av varje gång, så himla fin att jag inte kunde bli frustrerad av alla nålar hon var tvungen att sticka mig med. Saknar Axel som var sådär perfekt avslappnad, en sån man känna sig lugn med. Fick dock dåligt samvete när han tryckte in min industrial-piercing eller när jag fick dropp, vet inte varför men jag bad om ursäkt jämt. Saknar goaste nattpersonalen! Och den bästa utegården. Min bänk. Stora trägrejen där jag spenderade typ 80% av förra sommaren. Mitt gäng. Mitt rum. Att pappa kom med Fanta exotic och Marabou nonstop vaarje dag.
Det är nog tryggheten jag saknar. Nu när det är så ostabilt. Men det löser sig. Tro, hopp & kärlek I tell ya.
Utredning del 1 om 9 timmar. Yes.


Walk from Agadir
2012-08-15 / 03:11:13 / Musik

I know it's Moroccan.. But I can't help absolutely loving this song/melody. Makes me remember all those beautiful nights in Egypt.

sensitive
2012-08-15 / 03:02:48 / Tankar & känslor

Seriously, I'm annoying myself. I don't know what's wrong with me but I've been so sensitive these days. I can burst into tears, laugh uncontrollable and get furious. All within 5 minutes. How is that possible?
I have so much on my mind now.. I really do feel better, but in some way I think I've just pushed the problem away, ignored it. And it's going to hit me so much harder later. But, like we say here; that day, that sorrow. Right now I just need to focus on things that makes me happy. Love, for example.
M became an uncle today, I'm so happy for him, it made me smile through the tears. Children in general makes me smile - well, except for when they cry me a headache..
So me and my babe Skyped for quite a while until I felt better, we said goodnight 1 hour ago. I can't really explain how blessed I feel to have him in my life. He's not only my boyfriend.. He's my best friend. He is on the other side of earth; still he is the one I call when I'm sad, happy, angry or just bored. He knows more about me than anyone does, with the exception of my beloved friend Jelena. One of my other friends said that he is probably the best thing that've ever happened to me because he's the one who helped me get better when even one million different doctors couldn't find a way. And I agree.
 
I know I talk too much about this subject.. But I've never felt this way before :)

By the way. I curse all these damn airlines for not flying to Hurghada directly from Gothenburg, from May-October every year.. It's making my life so much more complicated hahaha.
 
Postcard from a wonderful little girl I was working with last year.. Just got to love kids.

blood & boredom
2012-08-14 / 21:26:42 / Sickness

Nä vafan.. Ända sen igår kväll så pissar jag blod. Igen. ÅH. Tänker inte göra någon grej av det, det orkar jag inte.. Förra gången höll det på i typ 6 veckor (försvann efter meds) om jag minns rätt + att det gjorde svinigt ont, men nu känner jag inte av någon smärta alls. Det är nog ingen fara, lite frustrerande bara hehe.

För i övrigt är jag väldigt uttråkad. Kan knappt röra på mig pga träningsvärk så kan inte annat än ligga i sängen och kolla serier haha, kan vara skönt men nu börjar det bli långtråkigt.


Hahaha (ND)
2012-08-13 / 16:29:20 / Tankar & känslor

Anledningen till att förra inlägget fick veta "Nate Dogg" var för att jag tänkte på honom hahah, kom o tänka på na i duschen, att han skulle fyllt år nu den 19 aug. Har även hans låtar på hjärnan.. Nåja.

Skypat rätt länge med min fina pojkvän. Usch jag är så känslosam! Vi började prata om vårat förhållande, hur det utvecklats. Och tro fan jag börja lipa när jag hörde honom berätta hur han känner. Haha.. När vi började träffas så var jag riktigt jävla sjuk. Han visste det. Jag blev nämligen snabbt känd som "den opererade tjejen som hittades avsvimmad inne på damernas". Ändå ville han ses, ändå brydde han sig och ville vara en del av mitt liv. Trots att han visste att jag var alldeles för upptagen med att vara sjuk så att säga.

Men han började få mig att skratta oftare än jag grät. Hur sjukt? Jag kände mig uppskattad, fin. Som en älskvärd person. Han pushade mig på det sätt jag behövde, till att ge mig fan på att jag skulle bli bättre. Och det blev jag. Jag har inte käkat mediciner (förutom benso) sen februari tror jag och det var även sist då jag var inlagd. Innan det så låg jag på sjukhus varje månad från mars 2011. 11 månader. Ajaa skall inte skriva en roman nu, blev bara lite nostalgisk hehe. Som jag sagt innan så tänker jag ofta tillbaks, brukar läsa gamla inlägg osv. Men det kanske börjar bli dags att se framåt.. ?


Nate Dogg
2012-08-13 / 14:18:57 / Vardagsliv

Är på åtminstone liite bättre humör idag, om än lite tröttare. Men det är väl inte konstigt. Skall slänga på mig lite kläder nu haha och hoppas att idag blir en bättre dag.
 
 

Jag har blivit smalare.. Det jobbiga är att mitt ansikte sväller upp så jag ser ändå alldeles för rund ut. Åh.

Provocerad
2012-08-13 / 03:47:42 / Vardagsliv

Oj vilken dag.. Inte alls rolig. Har nog aldrig (!!) i mitt liv blivit så upprörd och provocerad. Tyvärr så skötte jag det inte alls snyggt, jag var nästan beredd på att bli arresterad av polisen haha. Jag säger bara; tjafsa INTE med någon som redan är sönderstressad och dessutom håller på att sluta röka. Nej usch..

Innan det så var jag på superbra humör, hade Skypat med älsklingen ett par timmar innan och så, tänkte boka biljett också men bestämde att jag väntar ett par dagar till. Blir inte klok på hur jag ska ta mig till Köpenhamn egentligen.
Iaf. Så pratade jag med babe precis nu för ett par minuter sen också, åh så jag önskar att jag var där. Han berättade att de precis haft sohour och jag fylldes av nostalgi, det var så himla mysigt runt måltiderna under ramadan minns jag. Lite fail på mig som råka dricka saft framför M på Skype HAHA fan vad dåligt samvete jag fick. Det är verkligen jättefult, min kusin råka göra det en gång när jag bodde i landet långtborthärifrån och alla på gatan stirrade på oss. Så diskret som möjligt la hon ner kakan i fickan hahaha..

Iaf. Jag har grov huvudvärk, uttorkad somfan. Imorgon ska jag ta en PW och jobba, börjar äcklas av mig själv litegrann, det är sjukt ohälsosamt på alla plan att isolera sig så som jag gjort. Iofs var jag faktiskt ute i lördags, då vi firade mitt hjärtegull Cati. Cred till mig haha.

Är även hes och har ont i halsen efter denna hemska dag så ska trycka i mig sån där groteskt äcklig sörja med morfin i, extra stark saft på det!
Peace out


Pang.
2012-08-10 / 23:16:36 / Vardagsliv

Jag hatar detta. Det behöver inte ens hända något, jag bara attackeras av ångesten på en millisekund. Usch mitt hjärta klarar inte så mycket mer, förjävla ont gör det.

Update from the bath-tub
2012-08-10 / 22:08:36 / Vardagsliv

Haha yes, you read correct. Chilling in the bath-tub! :D This was actually one of the things I missed a lot under my stay in Egypt. I've always loved to take baths, I used to lay in the tub, watch movies and drink soda HAHA. Weird? Yes. Fun? Hell yes!

Anyway. I came up with a idea I'm gonna write more about later. Gonna continue my relaxing-time now :)


Dreams?
2012-08-10 / 20:34:14 / Tankar & känslor

I had a very uncomfortable dream.. I don't know where it was; not in Egypt and not in Sweden, but something more exotic. Thailand perhaps? Anyway.. I was ofcourse madly in love with M, and we had a great time. But things changed and another girl showed up. She was beautiful, but very small, smaller than me! Maybe also younger. This girl starts to play with M's mind. She tells him that I'm not good enough for him, I am just a loser, I did many bad things etc. She tries to convience him to break up with me, but he really don't want to do it. They stand together in one side and I stand on the other side. Ofcourse I am hysterical, have strong anxiety and want to pull M closer to my side. But I can't do anything, I can't even cry or scream. I am more worried about M than about myself, because I can see in his eyes how sad he is. He really didn't want to listen to this girl, he really didn't want to leave me. Next second, the girl throws to me a very long list, I don't remember what's on this list - maybe things that I did wrong. I don't remember how the dream ended, maybe M chose her and maybe he set himself free from this sneaky biatch and we live happily ever after. I don't know, but it was indeed kind of traumatic haha.
 
I also believe in subconscious meanings with dreams, so I actually searched on the Internet and everything I found was true.But now when I read my own text again, I start to understand more. I know now who this girl represent in real life! Someone who doesn't want us to be together, and tries their best to make M leave me. 
Luckily, they didn't succeed and I'm sure I have nothing to be worried about! ;)
 
 

Hurghada 2011, shortly after the operation. Everything felt like a nightmare and I was begging myself to wake up.

I'm so excited
2012-08-10 / 00:56:51 / Vardagsliv

Jag är himla exalterad måste jag säga! Om allt blir som jag vill så kan jag inom några veckor åka direkt till Hurghada, dock från Köpenhamn. Men jag slipper den långa bussresan från Kairo samt mellanlandning i Turkiet. Och så hade jag smidigt nog tänkt hälsa på mina underbara vänner i Lund ett par dagar innan jag beger mig mot Kastrup. Behöver Lunds mysiga atmosfär och Malmös uteliv lite sådär som en avslutning, hade varit idealiskt. Haha, märks att jag är taggad när jag tänkt ut allt i minsta detalj redan nu. ;)
 
English; I've started planning my move back to Hurghada and it feels so great, I'm super-excited! If I get it the way I want it, I will be flying directly to Hurghada, but from Copenhagen. The benefits with this, is that if I would be flying from Gothenburg, I would have to change flight in Turkey, land in Cairo and be forced to take the bus from Cairo to Hurghada. It's not a really fun trip to do, haha! And the best thing is that I plan to visit my wonderful friends in Lund on the way, a Swedish town just 30 minutes away from Denmark/Copenhagen, stay there a couple of days and just enjoy with them. Lund is a fantastic town (I was actually planning to move there three years ago), I always have so much fun there. The cozy town and the crazy nightlife would be a great ending to my stay in Sweden.
Haha, I guess you can figure out how agitaded I really am, I've planned everything into details!
 
Lund, last summer. Denmark on the other side of the sea!


To relax at Harry's pub next to the train-station directly when you arrive, is ofcourse a must!

resten av ditt liv
2012-08-09 / 03:52:39 / Vardagsliv

Hmm, fick någon slags träningsvärk i benen från ingenstans haha? Gud, jag borde skämmas, detta är verkligen inte bra! Från och med imorgon ska jag börja sköta mig, är bara lite rädd för att kollapsa om jag börjar gymma. Iofs är det ett bra tag kvar tills jag ens orkar gymma... I alla fall, ligger här och dör lite som sagt då alltså.
Saknar min älskling, vi pratade precis lite men det blir inte direkt lättare för varje dag som går. Eller nu känns det helt okej eftersom jag börjat planera lite och sådär! Beror mycket på hur det blir med behandlingen, nästa vecka är det dags för den första delen av utredningen. Jaja, jag börjar må bättre i själen iaf och det är ju det viktigaste. Säker på att allt löser sig "in the right time"! Tills dess får jag nöja mig med att drömma mig bort, planera, leta jobb där, hålla kontakten, bilder, minnen och förhoppningar. Och hallonsaft. Såklart.


håll huvudet högt så är det klart att du inte ramlar
2012-08-08 / 23:57:00 / Vardagsliv

Usch, jag är så trött va! Jobbade lite idag och det var ju skillnad från att dega i sängen till Cityakuten om man säger så haha. Vaknade dessutom kl 10 (!!!!) - brukar egentligen somna mellan 05 och kl 9, och vakna typ 13-14. Pinsamt, men nu ska vi förhoppningsvis fixa till detta!
 
Annars så mår jag väl helt okej, känns i alla fall som att det är bättre än för en månad sedan. Visst har jag ett par grejer som tynger mig, men vem har inte det? Lite tråkigt bara att det talas om att jag kanske måste in på sjukhus eller börja med mediciner, är absolut inte sugen på något utav det, verkligen inte! Och detta är då alltså för att jag stressat upp mig såpass att ångesten får mig att vakna (när jag väl somnat..) och kräkas flera ggr/natt, svårt att andas samt att jag slutat äta nästan helt och hållet. Hallonsaft och apelsinjuice är väl det som håller mig levande haha. Men ja, när man reflekterar lite såhär så inser man ju att det såklart är jobbigt för vilket psyke som helst, hur kul är det att ha typ en hink redo vid sängen varje natt? Och verkligen använda den? Nä nu ska jag inte äckla mig.
 
Hur som helst! Fokuserar på bättre saker, har blivit så jäkla mycket bättre på det, nu när jag tänker efter. Idag kom jag på mig själv typ tre gånger med att sitta och le som ett fån åt fina minnen och tänkte "snart, det kommer snart". Plus att nu har jag verkligen börjat lyssna på musik igen, okej låter helt otroligt löjligt men har faktiskt inte kunnat göra det på ett jävla bra tag. Allting var liksom störande. Men nu börjar jag se det fina i saker och ting, och fan, fan vad bra det känns!
 
English; I'm really tired today, woke up 4 hours earlier than usual. I've got troublesome insomnia and when I finally fall asleep at nights (early mornings!) I always wake up several times and get ill. It's really not cozy to throw up every single morning! I might have to start with medications again but that's something that I really try to avoid, even if it means feeling this bad.
I am better now than just a month ago, though. The sickness took away so much from me. But it feels so good to finally be able to enjoy normal things - like music for example, it actually used to bother me but now I'm starting to find my way back to all those wonderful things in life. Awesome!
 
And this little cute thing (not me, the other one haha) has his first birthday tomorrow, they grow up so fast haha!

Dead
2012-08-08 / 01:07:20 / Vardagsliv


Ångest.
2012-08-07 / 23:21:02 / Tankar & känslor

Sitter med årets ångest. Allt raserar, gång på gång på gång. Någon gång ger man faktiskt upp..

ordinary day
2012-08-07 / 05:07:00 / Vardagsliv


distance
2012-08-07 / 02:56:10 / Vardagsliv

Forever together, never apart.
Maybe in distance, but never at heart. ♥
 

It's incrediably difficult to miss someone oceans away from you.. 

Random questions when I'm bored..
2012-08-06 / 00:44:54 / Listor

1. How old are you?
19

2. Are you happy with your life as a whole?
It's okay

3. Are you single or taken?
Taken

4. How long have you been with your significant other?
8 months

5. Biggest life lesson learned this year?
People around you, even the closest ones, do not always know what's best for you..

6. Do you know what you want to do with your life career wise?
Yeah

7. Do you know who you want to marry?
Haha yes :D

8. Are you still in school?
No

9. Do you still live with your parents?
When I'm in Sweden, yes. In Egypt, no.

10. Where do you work?
Nowhere :(

11. Is this year better than the previous 5?
Umm, it's a tough question, every year is different ofcourse. But yes, I would say this year feels better.

12. Have you ‘found’ yourself?
Starting to!

13. Highlight of your year?
To quit all medications :)

14. Would you change anything about this year if you could?
Probably

15. Rate you life right now on a scale of 1-10:
Hmm.. 6!
 
WHAT IF?

1. You were given a million dollars right now?
You have no idea haha! Would probably go insane hahaha

2. You got pregnant?
Omg I don't even want to think about that

3. You could only eat one food for the rest of your life?
That would be kinda boring, huh.. But would choose cucumber if so :D

5. Your boyfriend cheated on you?
Don't really want to think about that either haha?

6. You had one day to live?
Umm..

7. Your best guyfriend told you that they love you?
My best guyfriend does love me and I know it :) Not in a romantic way though haha.

Random
1. Say “I love you” in as many languages as you can:
Jag älskar dig, ben seni seviyorum, dooset daram, kocham cie, volim te, Ich liebe dich, Mina rakastan sinua, Je t'aime, Te amo, Ya tebya liubliu.. Yeah I think that's it :p

2. What do you like in your coffee?
Cream & sugar

3. How have you changed in the past year?
Oh I've changed alot. I'm much more healthier and more positive now.

4. How much have you given up for the person you love?
I would say, very much! Practically everything.

5. What books are on your summer reading list?
Wuthering heights

6. What would you change about your life if you could?
I would just like to change these past 3 months and NOT get on that plane from Cairo to Copenhagen.

7. Who are you most proud of and why?
Myself, because I'm awesome? No, I guess my sister. Because she's awesome, too.
 

Me and my sis at Disneyland Paris two years ago..

Ana dayeb w koli haneen♥
2012-08-05 / 16:57:47 / Musik

W men tani akeed ragaaeen
Ana dayeb w koli haneen
Wala omri abeeaa law meen
Osad einy
W mosh ader aala el ayam
Wala yoosef hawaya kalam
W tool laily w lama banam
Osad einy
 
 




 
Minnen!

Fey youm hanaood, Da baina woaaood
2012-08-05 / 16:33:27 / Tankar & känslor

Vaknade för ett par timmar sedan av att bebbe ringde och nu ligger jag i sängen och hm, bara tänker typ.. ? Lyssnar på en av mina favoritlåtar och grubblar över allt som hänt speciellt under de senaste 16 månaderna. För ett år sen låg jag på sjukhus och.. Ja man kan säga att under oktober 2010 - oktober 2011 så levde jag inte, jag existerade bara på något mystiskt sätt. Nu när jag ser tillbaka så blir jag ledsen och lite ångestfylld. Det upprör mig att jag någonsin skulle behöva gå igenom en sådan period, men å andra sidan så var det lite jag själv som valde det. Det skrämmer mig att jag inte blev bättre trots alla insatser och all hjälp som satsades på mig. Det gör mig arg. Men ur det onda fick jag något utav det finaste som hänt mig! Alla händelser ledde mig till Egypten och Gudarna ska veta att det var där jag började helas (ok, efter operationen haha). För första gången på flera år, så kände jag mig som en helt vanlig person och inte ett ångestmonster. Tyngden lättades. Nu ska jag gå och be faktiskt, sedan ta mig en dusch för att till slut ligga hela kvällen och slappa till Cityakuten. Jag försöker få in i min hjärna att jag måste inte vara deppig hela tiden, jag måste inte tänka tillbaka (det är mitt största problem antagligen), ibland är det okej att strunta i det förflutna.
 
English; I woke up a couple of hours ago when my babe called me, we talked a while and now I'm just laying in my bed and relaxing. Listenting to one of my favoritesongs and thinking about the past & the present. It's been a tough couple of years, with lots of ups and downs (mostly downs, actually) and I've spent too much time at different hospitals. What makes me sad is the fact that so much help and efford was put into my case, but no-one and nothing seemed to help. But! I did get one of the most beautiful things that ever happened to me; I found love. All happenings eventually led me to Egypt, and I am forever thankful for that. After the acute operation at Red Sea Hospital, I started to heal on the inside as well. I started to feel and act like a normal person, and I was, and am, no longer in such pain that I was just a year ago, when I really couldn't see any future for myself outside hospital and without pills. Today, I am 100% free from all kind of medication (except for the allergy haha), and I have no longer need for 24 hours supervision. Today, I've learnt that it's okay to not be sick and sad all the time. I've learned that I don't have to think about the past - that's my biggest problem. Today, I can genuinly smile and I can see all the beautiful things in life.
 


Karkadé & homebaked muffins
2012-08-02 / 21:45:28 / Vardagsliv

And a dog, jumping up and down!!


Now in English!
2012-08-01 / 20:10:17 / Vardagsliv

Efter ett tags funderande så har jag bestämt mig för att också skriva på engelska. Vet nämligen att det finns en del som klickar sig in här och inte kan ett ord svenska haha, kan inte vara så kul att endast titta på mina knappt befintliga bilder (ja jag ska bli bättre).
 
För i övrigt händer inget intressant. Jag är fortfarande (mag?)sjuk och sitter mestadels hulkande över en spypåse eller gömmer mig under täcker. När jag mår bättre så orkar jag med att kolla på serier osv..
 
 
English; I've finally taken the step and decided to also write in English. I was actually asked, several months ago, by a non-Swede friend to do so, but just a few days earlier I found out that some psycho was stealing my pictures from the blog and pretending to be "me" on the Internet. So I wasn't really feeling like becoming more international haha. Anyway, I think this will be pretty appreciated since I guess it's not so much fun to just look at the pictures and/or use crappy Google Translate.
 
And by the way, the lack of both updates and pictures at the moment is due to this damn sickness I can't seem to get rid of!
 


RSS 2.0