25 januari 2012
2012-01-25 / 14:52:08 / Listor

DAGENS LÅT: Lil Wayne feat. Nicki Minaj - Knockout
DAGENS KLÄDSEL: OnePiece.. Men jag har faktiskt bara varit hemma!
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS MAT: Ingenting hehe, har blivit så himla dålig på att äta vilket inte är likt mig i vanliga fall :p
DAGENS HÄNDELSE: Nothing special, än i alla fall
DAGENS PLANER: Planera möten, dra en sväng förbi Stadsbiblioteket
DAGENS VILL HA: VÄRME! Gissa hur kul det är att uppleva en temperatursskillnad på 30 grader?
DAGENS SAKNAD: Människor haha, har varit ensam för mycket senaste tiden..
DAGENS DROG: iBooks & iTunes U! Så jäkla grymt, hållt på och pillat med det hela dagen!
DAGENS TRÅKIGASTE: Ensamheten
DAGENS GODIS: Tror jag ska göra ännu ett försök till att hitta den där jävla hallonsaften som jag VET är här någonstans haha, och så kanske jag poppar lite popcorn och sätter mig framför en film..
DAGENS HUMÖR: Helt okej!
DAGENS SJUKA: Urinvägsinfektion :(
DAGENS SKRATT: Tror inte jag har skrattat idag faktiskt
DAGENS GRÅT: Nepp
DAGENS DRYCK: Vatten, otroligt nog..
DAGENS LÄNGTAN: Träffa alla mina vänner här i Sverige ♥
DAGENS TELEFONSAMTAL: Mina handledare, och min gamla chef
DAGENS PERSONER: Syster, ni skulle sett hennes min när jag överraskade henne igår haha! Gose <3
DAGENS JOBBIGASTE: Massa måsten..



Alkohol när man har njursten & urinvägsinfektion kanske inte är det smartaste, men det har verkligen blivit min grej att ta ett par relaxing-drinks på planet för att kunna somna gött under den mysiga filten haha!


TITANIUM
2012-01-24 / 23:59:03 / Vardagsliv

Åh vad sugen jag blev på att titta på Titanic nu haha :o men iaf. Är i Sverige nu och det känns faktiskt mycket bättre än vad jag trodde! Kaaaanske för att jag redan bestämt mig för att jag ska tillbaks till Egypten 7 februari hehe. Hatar att jag missar älsklings födelsedag 2 februari!! Men men, det är smällar man får ta. Har iaf jättemycket skit att ta hand om, så om jag inte börjar nu på en gång så kan jag fan inte åka förrän i typ höst..........



Jag har världens duktigaste pojkvän.. Så stolt. Love you! ♥


Café del Mar
2012-01-23 / 15:13:02 / Vardagsliv

Trött tjej här! Sov så jäkla dåligt inatt, jag tror bestämt urinvägsinfektionen är tillbaks igen haha mysigt.. Hur som helst, vaknade till slut av att pappa ringde mig och ville veta när vi skall mötas - åker nämligen tillbaks till Sverige imorgon! Men jag blir nog inte kvar där så värst länge, har lite grejer att fixa bara.
Sen så tog jag en taxi till Sekkala, vandrade runt lite för mig själv haha och satte mig en stund på svenskägda Café del Mar, mysigt ställe! Gullig personal och trevlig atmosfär, dit ska jag absolut tillbaks. Annars har jag bara slappat, packat lite, suttit i solen och tittat på Gossip Girl, och det ska jag nog göra hela dagen. Försöker att inte tänka på vilken kyla som väntar mig imorgon, usch fyfan..



Ångest!
2012-01-20 / 11:01:53 / Vardagsliv

Fick precis en räkning på 7000 kronor.. Jävligt dumt och ansvarslöst av mig, minst sagt.

Mysmåndag
2012-01-16 / 22:34:40 / Vardagsliv

Idag är en riktig Elly-dag! :) Är verkligen på strålande humör. Först o främst har jag städat hela lägenheten, phuu, den som hittar en fläck får typ 1000 egyptiska pund.. Sen har jag bara fixat det som behövts, och tagit hand om mig själv. Var bl.a. hos doktorn och pratade om en grej. Bestämde mig sen faktiskt för att röka vattenpipa, JA ensam haha men det är chill!!

Kom ut från duschen för en stund sen och har typ smörjt in mig osådär, minns att jag var BEROENDE av bodylotion för ett par år sedan, jag borde vara det nu med för huden blir torr och äcklig när man är i Egypten.. Nu skall jag anyway göra lite hibiscus-te (alla som känner mig vet att jag avskyr te, men detta smakar typ jordgubb/hallonsaft!) och mysa ner mig i soffan framför en bra film. Puss på alla fina (och fula<3) ♥




Gnissla tänder.. NO MORE!
2012-01-16 / 16:44:07 / Sickness

Alla klagar ju på att det inte går att sova i närheten av mig eftersom att jag har svår Bruxism. Men nu ska det fan bli ändring på det! Hoppas att denna bettskena hjälper, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Löständer, nästa? Haha


Den var för stor för min lilla min så jag fick klippa av en del haha!


Nu ska jag ta mig i kragen och städa undan lite.. Älsklingen kommer hem från Kairo imorgon och då vill man ju inte att det ska se ut hur som helst. :)

Volupté Sheer Candy & Splendeur
2012-01-14 / 01:21:04 / Ytligheter

Fan vad jobbigt att vara vuxen haha, jag kom precis på att jag måste upp tidigt. Men innan jag kryper ner i sängen så skall jag fixa naglarna och ringa min älskling =) god natt! ♥


First round
2012-01-14 / 00:56:36 / Sickness

Okej, det här är kanske inte det lämpligaste "första inlägget" men jag är så jäkla van vid att blogga (6 år nu!) så jag tänker bara köra på huhu.


Jo, jag tänkte på det här med såret. De första dagarna fick jag ju inte se eftersom det var omplåstrat, och när jag till slut äntligen fick pilla bort bandaget så blev jag så himla besviken, chockad och ledsen. Jag kände mig lurad, pekade på såret och sa "why is it oblique?" (snett), jaa alltså det såg ut som han hade opererat dit en liten kulle typ haha, verkligen jättefult. Men precis som kirurgen sa så lugnade det ner sig efter ett tag. Jag fick dock inte sola, bada eller ens ha supertunna/tighta kläder på mig så jag gick runt med en sjal runt midjan på stranden hahaha, måste sett helt skevt ut! I alla fall så har jag ju följt läkningsprocessen, eller ja det är ju självklart att jag har, och jag måste säga att jag tycker att det på något sätt ser väldigt glansigt ut?





Egyptens sjukhus är inte de fräschaste.. Minns att en sköterska tappade sprutan, tog upp den och ville använda den på mig HAHA det blev inget med det kan jag ju säga!


Många långtråkiga dagar på olika sjukhus.. Höjdpunkten på hela dygnet var ju typ när städaren kom haha, eller att min dåvarande pojkvän brukade komma på nätterna när han slutat, men då var jag helt slut efter den tråkiga dagen haha.







RSS 2.0