det är lugnt om du vill dö nu för det blir bättre sen
2012-07-30 / 04:32:43 / Vardagsliv

Orden ekar; "om 2 år kommer du skratta åt hur idiotiskt du betett dig". Jadu, det fick jag höra för två, tre, fyra år sedan också. Jag gråter fortfarande.


temporary
2012-07-29 / 02:19:33 / Vardagsliv

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet att ord inte räcker till. Plus att jag saknar. Det närmar sig 6 månader sedan dlepsolwoso och det får mig att tänka mycket.. Ett tomhål i våra hjärtan och vår vardag som ingen annan kan fylla. Men mer om det en annan dag. Jag trodde förresten att jag inte skulle kunna prata med M nu när han är på "semester" men det har vi gjort. En bra stund. 7 minuter senare ville han att jag skulle ringa upp igen hahaha så det blev 40 minuter till. Blir så lugn av hans ord. Men han fick mig att lova saker som jag egentligen inte borde lova, den jäveln :( ne men han är bra fin. Sjukt hur mycket kärlek och ömhet man kan känna inom sig för någon. Nu babblar jag bara. Och huvudvärken eskalerar snart så till den grad att det hade känts mildare att bli kastad från världens högsta berg. No joke. Med andra ord; gonatt, hej.


Så. Jäkla. Sant.
2012-07-28 / 23:04:26 / Vardagsliv

Hahaha!


Hälsningar från lillprinsen
2012-07-28 / 19:57:41 / Vardagsliv

Hahaha hur lyckas han ens trassla in sig i en bh.. ?

För i övrigt räddar HIMYM bokstavligen mina dagar. Nu; mer hallonsaft, fler avsnitt, kryare Elly (förhoppningsvis).

 


On the road
2012-07-28 / 02:40:08 / Vardagsliv

Just i detta nu sitter M på bussen till Kairo från Hurgis (en resa jag också gjort.. Inte bekväm kan jag säga, och då var det ändå "first class" haha yeahright), han har tagit ledigt några dagar, vilket han verkligen förtjänat. Men sen så är jag ändå typ.. Hm, nervös? Eftersom det kommer "hända en grej", heh vet inte riktigt hur jag skall uttrycka mig om det.
Men försöker tänka positivt! Rättare sagt försöker att inte tänka så mycket alls haha. Nu känner jag mig verkligen sjuk, med huvudvärk och feber, men har hållt humöret uppe med hjälp av mitt älskade gäng i How I met your mother. Ska skriva lite i låsta bloggen och sen dra på ett avsnitt till innan jag lägger mig!
 
 
Bilden: Min absolut första kväll i Egypten ever.. Tänk om jag hade vetat då, vad jag hade framför mig!
Tips: köp icke varken sprit eller tobak på planet. Du kan få dubbelt så mycket, för hälften av priset när du väl är framme :)) haha goa tips jag ger er va?!

Tell the world that I'm coming home
2012-07-27 / 01:36:16 / Vardagsliv

Snartsnartsnart!! Längtar så jag sprängs!
 
 
Annars händer inte mycket. Tror jag börjar bli magsjuk eller liknande.. La mig vid 6 imorse, känner mig lite sådär halvdöd haha. Ska ta min lilla fjant (hunden hehe) och lägga mig i sängen nu. Har börjat lyssna på musik igen lite smått också, ser det som ett mycket bra tecken i alla fall! Så nu blir det mys-stämning här tills jag däckar.
 
 
Öronen♥
 

keep me going
2012-07-26 / 15:18:48 / Vardagsliv

 
 
 
 

Som så många gånger förr
2012-07-26 / 04:51:25 / Tankar & känslor

Sitter här, som så många gånger förr, men mer förvirrad än någonsin känns det som. Vad sysslar jag med? Är det rätt val? Ja det känns så i hjärtat men jag har ju haft fel innan som vi vet haha.. Ångest över att det inte är jag som har kontroll över situationen. Vill bara iväg. Vill bara att allt ska lösa sig.


Kasst
2012-07-21 / 11:01:03 / Vardagsliv

Mår kasst, därav dålig update här o rätt flitig i den låsta bloggen.


Kunde inte sagt det bättre själv
2012-07-17 / 21:57:09 / Vardagsliv




skitdag
2012-07-17 / 19:32:01 / Vardagsliv

Och då plågar jag mig själv med minnen och tänkbara scenarion.


de ljög och bedrog oss på sanningen
2012-07-17 / 02:47:18 / Tankar & känslor

Min sömn är åt helvete nu för tiden och jag drömmer livligt igen, vilket är en del av absen, det vet jag. Jag försöker tänka på de små, små ljusglimtar som finns men när det finaste jag har är så jäkla långt bort, ja då känns sannolikheten till att kunna få till en fungerande vardag också väldigt långt bort, eller ja näst intill omöjlig.
Okej vet inte ens själv vad jag babblar om egentligen. Är bara så jäkla nere i skiten och det enda som gör mig glad är M. Ändå så tvivlar jag på hans kärlek. Jag vet inte om det är för att jag har rätt till det, eller om det är min osäkerhet. Kanske både och? Alla de jag har haft såhär nära om hjärtat, verkligen älskat & vågat visa min kärlek för, har ju till slut lämnat/svikit mig på ett eller annat sätt. Och jag är bara så himla rädd för att förlora honom. Jag tänker hela tiden "någon bättre kommer dyka upp, någon utan problem, någon okomplicerad, någon vacker", ja plågar mig själv med såna tankar helt enkelt. Men idag sa han att han vill "prata ut med min pappa", hmm det måste väl ändå betyda något, eller?
 
Ajaa skall lägga mig i sängen och försöka utplåna dessa tankar. Tänka på fina saker. Kollade igenom min sms-inkorg förut, såg att jag smsat med Milla för ett par veckor sen. Himla fin tjej, kanske vackraste jag sett till å med. Vi träffades på akuten och jag blev hemskickad för att jag kräktes ööhhh???? Hahaha så himla komiskt. Då sprang hon också därifrån, jag skrek till taxichauffören att vänta. Så satt vi där tillsammans hela vägen hem och Milla tvingade mig ta emot en kasse full med chips, choklad och massa godis. Det var fint.
 
Juste. Sova var det ja..

Victoria's Secret
2012-07-17 / 02:35:31 / Ytligheter

Precis pratat med världens bästa i telefon en timma och sedan bytte vi till Skype en timma till hahaha, så nu är jag redigt trött. Har på mig mitt nya nattlinne från VS och den tyckte han om, bra för jag älskar den!
 
 

Inte min dag idag.
2012-07-16 / 16:51:10 / Vardagsliv

Bryter ihop när som helst. Först tog jag mig ur sängen för första gången på Gudvethurlänge, tog mig till pappa. Skulle leta efter några skolböcker men hittade icke så nu är jag skyldig Jensen en hel del pengar. Sen till apoteket, då säger hon "du får inte hämta ut medicinerna förrän imorgon". JÄVLA SÅPFDGFDGLFDÖGFDDD.GF.SLDDA.SAAAAAAAAAAAAAAAAAADASÖ
 
 
utbrott, ja.
 
 

Natten
2012-07-16 / 00:42:05 / Vardagsliv

Läkarna brukar eller brukade, fråga "är det värre på natten?" och jag har alltid svarat nej, för det kan komma när som helst och känslan finns ju där hela tiden. Men nu. Jo, det är värre om nätterna. Hatar detta.
 
 

Allt bara föll
2012-07-16 / 00:07:15 / Vardagsliv

Det bara rasa samman. Helvete. Jag dör. Fanfanfan.


rökfri 44 timmar!
2012-07-15 / 20:27:30 / Vardagsliv

Det går helt okej! Jättejobbigt såklart, men jag klarar mig nog. Mår riktigt dåligt, känslig, gråter, huvudvärk, seg, ångest, känns som bröstkorgen skall sprängas typ. Men det är bara abs, det är bara att stå ut.. Är stolt över mig själv, även om jag misslyckas så har jag ändå klarat två hela dagar och ni rökare vet att det är ett stort fett nej det kommer aldrig gå. Men nu skall jag tänka positivit på det. Det som är så bra är att jag har världens bästa motivation! ♥
 
 
Café Mashrabiya! Många stunder spenderade där :) hahah låtsas som man ser något mer än mina ben och ett bord..
 
 

Men annars har jag inte rest mig från sängen idag, nej.. Kollat en del Intervention men nu orkar jag inte mer. Jäkligt rastlös. Tar nog o sover en stund..

So yeah, we're going down
2012-07-15 / 12:07:22 / Vardagsliv

Vaknade av att jag fick ett förlåt-sms av babe. Hmm... Vi kommer väl snacka under hans rast senare som vanligt så hoppas det går bra för inatt slutade det inte alls bra, men det var nog för all stess. Aah för allt är ju mitt fel har jag fått lära mig. Sen så ska jag försöka röra mig bort från sängen idag. Otroligt, jag vet. Men jag saknar pappa & syster (och hej K jag vet att du läser här haha). Men egentligen har jag bara lust att vira in mig i 5 täcken, ha en kanna med hallonsaft bredvid och titta på massa Intervention-avsnitt. Jo men så får det nog bli.


valium stesolid diazepam
2012-07-15 / 02:24:44 / Sickness

Det blev lite för mycket av den varan. Jag blev pissed off på M men har insett lite nu att så fort någon annan lägger sig i vårat förhållande så går allt åt helvete. Jag vet inte om det är för att de andra faktiskt har rätt eller om det är för att de inte har en aning om min o Ms relation, hur den fungerat. Jag känner mig inte tillräckligt fokuserad för att kunna prata om dessa ting just nu och dessutom är det sånt jag skriver om i den andra bloggen, drunk on bacardi. Nu skall jag försöka lugna ner mig såpass att jag kan sova. Lite till stess då alltså haha. Inbillar mig själv att jag kan hitta "den rätta", den som gav mig samma känsla som narkosen innan operationen. Mmmmm det var fint. Förutom att kirurgen blev helt chockad över att det tog sån tid innan jag tuppade av (var skiträdd så kämpade emot sömnen och vägrade andas i masken de satte över ansiktet). Men när jag väl somnat så sov jag för länge så Marco blev orolig och när jag väl vaknat skrek jag över hela sjukhuset att "everyone is lying!!!! Dr. Ali is lying!!! Ohh Marco? No you are not lying.." hahaha minns inte ens hur länge jag var påverkad. Aja. Different story. Jag och min tendens till att byta samtalsämne på en millisekund. Fantastiskt. Peace out


blöder ut
2012-07-15 / 01:07:05 / Tankar & känslor

Jag ligger i sängen och storlipar. Att sluta röka just nu kanske inte var smartaste valet men nu får det vara såhär. Allt gör bara så fruktansvärt ont. Har inte tagit någon benso varken igår eller idag, för jag orkar inte ens det. 99,9% av min tid spenderas i sängen. Jag är riktigt desperat efter något att hålla fast vid. För jag ser ingen mening med allt lidande. Jag gnäller en del, är medveten om det. Men ni har ingen aning om vad som händer i mitt liv, bortsett från det förflutna. Vet nåra som läser här och som dömer mig efter det. Lätt att göra, förstår det. Men fuck you ändå. Nu skall jag nog ta nåra stess ändå innan M loggar in. Jag är helt sjukt förbannad på allt o alla och otroligt känslig (abs) så jag måste lugna ner mig annars lär jag säga något dumt. Först, torka tårarna.


citat
2012-07-14 / 15:56:08 / Vardagsliv

"You have a right to experiment with your life. You will make mistakes. And they are right too. No, I think there was too rigid a pattern. You came out of an education and are supposed to know your vocation. Your vocation is fixed, and maybe ten years later you find you are not a teacher anymore or you’re not a painter anymore. It may happen. It has happened. I mean Gauguin decided at a certain point he wasn’t a banker anymore; he was a painter. And so he walked away from banking. I think we have a right to change course. But society is the one that keeps demanding that we fit in and not disturb things. They would like you to fit in right away so that things work now."

Dålig
2012-07-13 / 11:30:23 / Vardagsliv

Ja jag ställde in mötet. Ja jag ligger i sängen och vet inte vad jag ska göra av med all ångest. Ja jag börjar gråta nu.


sms
2012-07-12 / 18:15:44 / Vardagsliv

Min och pappas senaste sms-historik. Haha!


am I bright enough to shine in your spaces?
2012-07-12 / 16:53:49 / Vardagsliv

Skypade med älskling nyss, åh vad jag dör varje gång jag ser hans leende. Haha fult det lät. Hur ska jag vänta i typ 6 veckor till???? Jag döööör.
Ändå så gnager den där känslan inom mig. Ångesten. Oron. Att veta; han kan lämna mig när som helst, hur som helst. Det känns lättare nu med hjälp av Stesoliden, men jag vill inte behöva ta benso varje dag i resten av mitt liv för att slippa bekymra mig om saker o ting som jag ändå tänker på..
 
Imorgon har jag möte långt åt helvete med någon jag aldrig träffat innan, det känns jättejobbigt. Kanske att jag ställer in det. Det är ett viktigt möte men nya situationer gör mig så jäkla rädd och obekväm.
 
Aja. En stund i taget. Fokusera på något bra. Men vad finns det att hålla fast i när man bara faller i det ändlösa?
 
 


seasons
2012-07-11 / 01:56:40 / Vardagsliv

Har pratat med hjärtat mitt i telefon i ca en timma idag, TACK Gud för Amigos Afrika!! Synd bara att det inte funnits tidigare, jag lider fortfarande av telefonräkningen från början av året på ca 8000 svenska kronor.... Och det var EFTER att min pappa sagt åt mig att min räkning börjat bli farligt hög i ett par månader då den var 2-3000 kr. Fattar ni hur mycket jag hade kunnat spara?! Haha jag är en stackars sate, I know, I know.

Iaf.
Det jag ville få fram är att M sa att "I'm suffering from the weather, it's really hot!"...... Jag var ute med hunden just då och det pissregnade. Behöver jag säga ens vad jag svarade haha..


diazepam
2012-07-11 / 01:48:22 / Vardagsliv

Var hos läkaren idag, just honom hade jag inte träffat på ett jäkla bra tag men det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Fick veta att en annan läkare hade velat göra en 'polishandräckning' om mig men han jag träffade idag hade sagt att det inte behövs. Snäller. Fick lite stess utskrivet också, som jag bara ska ta när det verkligen krisar. Det har jag lovat mig själv!

För i övrigt känns det lite bättre. Allt går bättre med M nu, vi kommer bra överens och han beter sig inte svinigt haha. Och jag är inte surkärring hehe, inte lika mycket i alla fall. Om allt går som jag vill så kommer vi kunna träffas nästa månad (Inshallah) i alla fall...... Och då stannar jag (Inshallah igen) till i mitten av november. För Swedish House Mafia tänker jag absolut inte missa!!


smoke
2012-07-09 / 01:20:34 / Vardagsliv

Sitter på balkongen och typ skakar för jag är så förbannad. Han kan fan inte ta något seriöst!!!


ADHD
2012-07-08 / 23:00:03 / Vardagsliv

Hela dagen har jag försökt skriva inlägg men det slutar bara med att jag avbryter? Kortslutning i hjärnan, allting bara far runtruntrunt i hjärnan på mig. Det blir för mycket, jag klarar inte av mig själv.

MEN VAFAAAAN???!!!!
2012-07-08 / 11:19:29 / Tankar & känslor

SATT I ÖVER EN TIMME OCH SKREV ÅRETS JÄVLA INLÄGG VERKLIGEN FRÅN HJÄRTAT SÅ KOM DET INTE UPP???!!!!! DUMPA BLOGG.SE SNART VAFAN LACKAR UR


Jättelångt inlägg
2012-07-08 / 03:13:14 / Tankar & känslor


Singel solo ensam lämnad
2012-07-06 / 10:05:52 / Vardagsliv

Jag o min pojkvän har gjort slut. Tänker inte ens försöka förklara hur jag mår men sämre än på mycket mycket länge och jag ser ingen anledning till att fortsätta leva.

jag lever nog
2012-07-05 / 00:00:44 / Vardagsliv

Är bara sämst på att uppdatera denna bloggen, skriver väl mest i den låsta. Men ja det har hänt en hel del senaste dagarna. Det bara kom, jag vettefan från vart. Men jag mår piss i alla fall och har på något konstigt sätt slutat äta, enda jag får i mig e typ glass om någon tvingar mig. Men mest så sover jag. Och när jag inte sover så vill jag sova eller så drömmer jag om Egypten. Ingen verkar fatta hur innerligt jag behöver komma bort, jag behöver verkligen komma dit ett par veckor. Sen komma tillbaks lagom till att utredningen/behandlingen å det börjar.
Alla är arga för jag tydligen inte uppskattar vad jag har, jo jag vet vad jag har. Och tack men jag behöver min man, min kärlek, helvetes fan vad jag behöver honom just nu. Låter så töntigt men jag ser ingen annan anledning att leva än just för hans skull eller rättare sagt våran skull.

RSS 2.0