måste himlen falla ner, så vill jag att det sker, bejbi
2012-06-26 / 17:35:24 / Vardagsliv

Jag har typ lust att sätta mig på någon uteservering och bara chilla. Men sen så tänker jag, varför? Det är ju så jäkla onödigt. Så meningslöst. Allt är meningslöst. Orkar inte.
 
 

haha orkar inte att han sov såhär......

sjuk, sjuksjuksjuk
2012-06-26 / 12:21:00 / Vardagsliv

Jaha, då vart det ambulans och akuten igen då. Vaknade vid 3-4 imorse och var helt slfkdlsf. Men var väl hemma igen nån gång runt kl 09. Inte sovit än. Jag behöver verkligen det.. Sova ut, sova bort allt.
 
Jag var ute med hunden förut, gjorde det stora misstaget att släppa honom lös.......... Vad gör han? Jo, springer in på en närliggande skolgård. Det tog ungefär 10-15 minuter att få tag på honom, han bara sprang runtruntrunt. Till slut fick en liten tjej tag på honom. Vi började prata, hon var så himla gullig så vi promenerade runt. Men sen så kom en hel jävla flock med småtjejer som ville klappa och hålla och fråga och blabla.
 
Nu är jag iaf hemma, mår sådär, känner fortfarande av lyrican... Får försöka sova lite.
 
 

22/6
2012-06-22 / 12:57:14 / Sickness

Senaste dagarna har spenderats på akuten och vårdcentralen. Bästa var ju att jag bokstavligen blev tvungen att hämtas med taxi till akuten från vc trots att jag inte ville det hahah. Iaf så har jag inte fått mycket svar.. Typ "kanske magkatarr", "kanske gallsten" och "om du anmäler ditt ärr kan du få upp till 10.000 kr". Haha.. Idag känns det lite bättre men det hugger till ibland och magsyran e ju alltid där.

Pappa o sis är inte i Gbg just nu heller så känner mig extra ensam. Ligger i sängen och bråkar med hunden om kuddutrymme haha. Glad midsommar förfan.

halli hallå.
2012-06-20 / 23:00:38 / Sickness

Nä men var ju på VC idag. Först o främst så fick jag träffa nån annan läkare än vad jag skulle? Men det var bara skönt för den här hade jag haft flera gånger innan, t.ex. det med virus i balansnerven och blodpisseriet. Iaf så förklarar jag hur ont jag har och hon säger - men du kanske är deprimerad.
Hahahaha, då blev jag fan arg. SÅÅATTEEH, vi gjorde några tester, det var infektion i kroppen dock inte urinvägsinfektion (vilket jag redan visste eftersom jag inte har nåra såna besvär). Fick springa fram och tillbaka mellan labbet och doktorns rum. Till sist börja jag fan gråta inne på labbet haha, när hon sa att jag hade feber.
Men det roliga är inte över än nej, för skall infinna mig där imon igen kl typ 09 och göra ännu fler prov. Glad att det görs men det är ju ändå läskigt.
 
 

Oj hehe.
2012-06-20 / 22:31:23 / Vardagsliv

Okej det kanske inte var så krångligt som jag trodde hehe, missade en grej. Men fortfarande!! ..
 
Iaf så är min prins hemma nu. Åh han är så fin. Han har blivit lite smalare och osocialare men han är fortfarande lika söt. Träffade Mikaela, hon är också fortfarande lika söt!!
 
 

Blogg.se - WTF?!
2012-06-20 / 22:26:04 / Vardagsliv

Kom precis hem, satte på laptopen, skall blogga.. OCH SER VAD BLOGG.SE GJORT MED DESIGNEN? VAD I HELVETE? GÖR OM, GÖR RÄTT.

Assåå allt är väl som vanligt för er. Men för oss som skriver inläggen, fyfan vad fult och jobbigt allt blev? Tycker det var mycket, mycket bättre som det var innan! Det var lättanvänt. Nu har de plötsligt blivit helt stajliga? Fan vad sur jag blir nu.

Tänkte berätta om min dag men nu blev jag fan för arg för det haha.

shadows in the alley
2012-06-19 / 22:34:53 / Sickness

UH jag dör. Varför denna smärta? Nedre ryggen, höger "längdsida", alla muskler & leder samt det vanliga; under bröstet/revbenet och lite längre ner. Somnade av smärta vid sju nån gång och vaknade på riktigt 21:50. Tog ett varmt bad och 2 ipren under eftermiddagen och det kändes faktiskt liite bättre om jag inte inbillar mig, men den grova smärtan kom tillbaks rätt fort. Funderar på att ringa 1177 nu för just nu skakar jag typ som ett asklöv, har nog lite feber också + provat att sitta/stå/ligga i alla vinklar och inget känns bättre.
Googlade lite och såg att det kan ha att göra med njurarna.. ÅÅÅHHH. Give me a break, p-l-e-a-s-e.

Ne ska nog ta och ringa nu, ögonen smärtar fan av datorns ljusstyrka? Wtf. Hejdå.




Köpte med mig detta påväg hem från mötet. Knappt fått i mig något. Det var skitäckligt. Allt känns skitäckligt efter donken-frossan hah. Noll aptit.

jag dör ifrån mig
2012-06-19 / 10:59:04 / Sickness

Jag dör ifrån mig själv. Min kropp håller på o lägger ner sakta men säkert, piece by piece känns det som. Det gör så ont att jag inte kan förklara, jag kan bara gråta. Men då får jag ännu mer huvudvärk. Åh.

I alla fall så var personalen på akuten ytterst otrevliga. Och de märkte inte ens att jag tog mitt dropp-ställ, gick ut och träffade finaste tjejen. Det minns jag faktiskt.
Hahah hon från mava jag från akuten. Vi är ett fint par helt enkelt <3

Kom nyss hem och nu skall jag sova en timme innan jag måste iväg på ett möte. Sen ska jag komma hem och sova hela livet för jag klarar inte detta mer. Är så jävlajävla sjuk.

"Jag är inte full eller så"
2012-06-18 / 02:39:10 / Vardagsliv

När jag var påväg till donken så var det såklart öde ute, förutom att i bussen satt en tjej och en kille, inte tillsammans. Vi alla 3 skulle av på samma hållplats. De två står vid var sitt 'räcke' vid dörren och jag står bakom de, vi är alla redo att kliva av bussen så fort den stannat och jag hade egentligen bråttom för Mc Donalds skulle stänga om 10 minuter haha. Så snubblar tjejen till, vänder sig till killen och säger - asså jag är inte full, det är bara de här skorna.. Sen vänder hon sig till mig, och jag ser den absolut sötaste tjejen jag någonsin sett. Ville typ kyssa henne där och då haha! Iaf så säger hon - ja asså folk tror att jag är full, men det är faktiskt skorna, jag har verkligen skoskav..

Så gick vi av. Men jag märkte att hon inte alls var nykter, och hon verkade lite förvirrad. Så jag fråga om hon behövde hjälp. "Med vad?" , med vad som helst svarade jag. "Jaa.. Har du skoskavsplåster eller nåt?" HAHAHA då ville jag bara kyssa henne ännu mer. Så skulle vi säga hejdå och då säger hon - tack, och förresten du är jättefin!
Dog lite inombords, ångrar att jag inte fråga om hon ville följa med till donken haha..

I alla fall så känns det som att jag bör vända på dygnet.. Lägga sig vid 4-6 på morgonen, vakna 11, somna om senare och vara halvdöd hela dagen varje dag är inte gött. Ska ta tag i det. Nån annan dag. Haha.

Förresten, du supersöta tjej med skoskav av Dr. Martens - om du nånsin ser detta, pleease hör av dig, jag är lite smått förälskad i dig haha!


Tjockis, men bara lite!!
2012-06-18 / 01:23:27 / Vardagsliv

Haha asså nu när jag bor ensam så äter jag typ aldrig. Det blir på sin höjd typ en knäckemacka eller 4 chicken nuggets om jag orkar. Och självklart så protesterar kroppen. Jag dricker ju en hel del alkohol, i princip varje dag + jag har börjat ta mediciner igen (bara mot allergin men ändå) så magsyran är helt sjuk.. Jag verkligen KÄNNER hur det fräter sönder. Fyfan. Sen nu mot kvällen började jag bli hungrig, hallelujah liksom. Eller inte, för då blev jag JÄTTEhungrig hahah, och självklart hade onlinepizza.se's butiker stängt så det fick bli lite Mc Donalds. Fan vad jag är mätt nu, och nöjd!! :D åt helvete med äs just nu (fast detta är ju såklart en del utav den.. men ändå).



Som vanligt kycklig haha. Extra stor pommes, jordgubb/vanilj paj, 8 st chili cheese tops.. ÅH jävulskt gott. Men!! Självklart cola zero, förstår mig inte på folk som dricker vanlig cola??

så sant, så sant..
2012-06-17 / 03:35:23 / Vardagsliv


dygnsrytm
2012-06-16 / 20:57:46 / Vardagsliv

Hej kompisar! (+ni andra som inte är kompisar men som jag vet läser ändå)


Det har varit lite kaos senaste dygnet haha. Mötte upp världens finaste tjej igår och ville halvt lite dö när jag såg henne för hon är så fin. Vet inte vad jag ska säga om kvällen hahaha, minns bara att jag var hemma tidigt, strax efter midnatt. Och att jag då skypat med M som loggat in för första gånge på Gud vet hur länge? Minns att jag skrek på honom och var sjukt förbannad för att han loggar in just den kvällen när jag inte var så tillgänglig mentalt, så att säga hahaha så himla kul ändå. Fast skäms lite nu. Sen fick jag ryck så åkte hem till Alex och sov där. Sist jag kolla på klockan innan jag somna var den typ 07, så gissa om jag är sliten nu.. Sov en timma när jag kom hem men är fortfarande seg. Blöö. Ikväll känner jag mig lite sällskapssjuk, det är skönt men ändå så tråkigt att bo ensam egentligen!


Och om endast 4-5 dagar så får jag krama om den här lilla skiten.. ♥

ostabilt!!!
2012-06-15 / 04:03:10 / Vardagsliv

Och nu sitter jag och verkligen dör av garv, började tänka på när jag och min syster skulle läsa Shakespeare-dikter HAHAHA inte okej.

Fast nu skall jag ta mig lite neffes, fortsätta snacka lite med Basel och försöka så gott jag kan att strunta i allt som hänt under kvällen/natten/morgonen.

Låtsas
2012-06-15 / 03:50:49 / Tankar & känslor

"[...] fast jag dricker vin och låtsas som ingenting, jag låtsas så mycket att jag själv inte kan avgöra om jag skrattar eller gråter. "

Idag har jag..
2012-06-15 / 00:22:00 / Vardagsliv


... Äntligen hämtat ut meds


... Köpt med mig mat hem från Paprika och konstaterat att jag hädanefter tänker bojkotta deras förgiftade (?) kyckling


... Käkat för många chokladpraliner till Spanien-Irland matchen



... Druckit alldeles för mycket av olika sorters vin


... Haft ännu ett möte på Jensen och börjat gråta haha (ingen bild, som tur är)

Haha fett tråkiga bilder. Story of my life.

take me back
2012-06-13 / 01:52:16 / Vardagsliv

Haft en myskväll med ett par goa vänner. Har egentligen tagit det lugnt hela dagen men ändå är jag vääldigt trött just nu haha? Väntar på att älskling skall logga in, han "ska bara gymma först", hmm när blev han så hurtig är ju frågan. Fast jag kommer typ somna när som helst. Och imorgon har jag också en hel del att göra så det är lika bra. Sitter för i övrigt och tittar tillbaka på alla 90925345 biljoner bilder från Egypten, från november till maj. Egentligen trivs jag rätt bra här i Sverige just nu men kan inte låta bli att längta tillbaka SOMFAN när jag får alla dessa flashbacks :(


Arabia Azur dec 2011
Detta var bara ett par dagar efter operationen och jag fick absolut inte sola såret (därav sjalen runt höfterna/magen) och fick definitivt inte simma i saltvatten haha, men blev så jäkla rastlös av att bara steka i solen så det blev ett dopp den dagen ändå. Fyfan vad jag ångrade mig dirr, har aldrig känt sådan sveda kan jag lova..... Och ja I was sippin' drinks 11 på förmiddagen haha

BILDER FRÅN I FREDAGS
2012-06-12 / 17:51:52 / Vardagsliv

Medan jag sliter med mina arabiska-glosor så får ni lite bilder som jag glömt lägga upp. Och ja JAG PLUGGAR! Språk är det enda jag alltid gillat och ändå varit hyfsat bra på höhö. Ashofak ba3den! ;)






Vad är det för dag.. ?
2012-06-12 / 15:56:45 / Vardagsliv

Haha jag orkar inte. Har blivit så.. Ostress. Som om inget spelar roll längre. Men det är inte till fullo sant eftersom jag har en mycket speciell person i mitt liv som gör allt detta värt, jag bryr mig absolut om att försöka göra allt till det bättre för att vi ska kunna leva gott liksom. Ah om ni fattar? Bara det att jag måste träna bort min tendens till att attackera vid första lilla irritationsmoment eller misstanke. T.ex. så höll jag på att skriva årets verkligen rage-sms (angående ingenting egentligen) när jag från ingenstans får sötaste meddelandet ever, smälte lite inombords. Tur att jag inte hann skicka haha!

I alla fall så har jag ett litet dilemma. Jag vet inte om jag ska ta mig hem till pappa ikväll eftersom vi har gäster från Tyskland, känns lite oartigt att inte dyka upp. Fast egentligen har jag planerat att åka in och köpa lite grejer som jag verkligen behöver och sen chilla på några glas vin. Får se hur det blir, men i vilket fall som helst så måste jag nog åka in ändå, har inte hämtat ut pollenmedicinen än och det känns lite onödigt att lida i onödan.


Allergitest.. Fyfan vad det kliade :(

Gräs- och kvalsterallergi, skolan, framtiden
2012-06-11 / 19:55:47 / Sickness

Imorse var jag på VC för min aldrig övergående förkylning. Slutade med allergitest och att de stack mig typ 20 (!) gånger. Fick utslag på gräs och kvalster, uuuundeerbaaaart. Men blev jätteförvånad över att jag är pollenallergiker, och ja jag menar allvar haha. För jag brukar alltid ligga i gräset på somrarna och har aldrig besvärats av det. Ibland när det är lite 'konstigt' i luften så kan jag iofs känna att det kliar i gommen men ingenting mer än så, så ja jag var förvånad. Sen om halsontet inte går över med medicinerna (tabletter + kortisonspray) så ska vi kolla upp halsmandlarna ' på riktigt ' , hm ja det tror jag på när jag ser det. De sa själva att det troligen är två olika saker men ändå ska jag vänta. Typ som om jag inte haft ont nog, trots att jag sa att halsen är värre än 'förkylningen'. Aja de vet la bäst.

Sen så hade jag möte med skolan. Ville banka mitt huvud i väggen ungefär, hela tiden. Min klassföreståndare är superschysst och förstående, försöker liksom hjälpa mig fastän jag vet att jag är skitsvår att ha o göra med. Men de andra, jag känner verkligen hur de vill bli av med mig. Just nu känner jag mig tvingad till att hoppa av, trots att jag inte vill det.

Aja. Det jag måste fokusera på just nu är bara att hålla huvudet över vattenytan, får inte trampa snett nu, måste välja rätt. Men hur vet man om något är rätt? Alla verkar ha någon expertåsikt om min vistelse i Egypten, utan att egentligen veta ett skit. Alla vet vad jag 'borde' göra och ha åstadkommit vid detta laget men ingen vet varför jag inte kunnat göra det, varför jag fortfarande inte kan göra det. Det är inte som att jag umgås med någon så ingen vet ju vad jag gör om dagarna när jag är i Sverige, och vad jag gör om dagarna när jag är i Egypten. Ingen vet hur det verkligen KÄNNS för mig.

Hola amigas!!
2012-06-08 / 15:22:26 / Vardagsliv

Jag gissade bara på att det heter så haha? Anywayzz, som rubriken antyder så är jag på riktigt göttigt humör idag! Vädret suger och jag har lite panik för jag vet inte riktigt hur jag ska ta med mig typ 4 liter glädjedricka över till andra sidan stan senare haha men det löser sig!!

Precis hoppat ur duschen, nu skall jag fixa mig lite käk och sen börja göra mig i ordning. Hörs later, ciao!



Gammal bild, men ungefär såhär ser det ut hos mig just nu :)

flytt
2012-06-08 / 00:11:16 / Vardagsliv

Skitdag. Impulsiva Elly tog över så nu bor jag med L, i alla fall i ett par veckor framöver. Mysigaste lägenheten. Men nu när jag "vet allt" så kommer det aldrig bli som det en gång var.

Suttit o smuttat på bacardi breezers hela dagen, namnam. Kan väl ta 1-2 stycken till nu men resten är till imorgon för då ska vi fira världens bästa tjej (nej inte mig hehe).

Vad ska jag säga. Inatt sover jag ensam för första gången på gud vet hur länge. Eller juste jag sov ju en natt i Kairo när jag skulle till Sverige. Men det gills inte för det var ändå hotell. Nu är jag liksom helt jävla ensam.



50/50
2012-06-06 / 23:02:18 / Vardagsliv

Har bara segat idag, hyrde bl.a. film från Headweb.. Så jäkla jobbigt att man bara får ha filmen i 24 timmar haha. Iaf, såg "50/50" med Joseph Gordon-Levitt, åh han är FÖR snygg, till å med när han spelar cancersjuk hehe..

Sitter & väntar på att älskling ska logga in på Skype nu, fast egentligen börjar jag må illa, har sån grov abs så det fan inte sant. Men jag är lugn o fin, luugn o fiin.. Råkade väcka honom förut när jag ringde, tänkte inte på att han åkte från Kairo till Hurghada igår med bussen hela kvällen, vet ju själv hur jobbigt det är och hur trött man blir utav det.

Aja ska ut och ta mig lite frisk luft, försöker att inte kräkas..



Studenter (+ men va?)
2012-06-06 / 13:47:00 / Vardagsliv

Stressig dag igår! Var på GTIs utspring, när jag o Cati kommer från hållplatsen så hör man "FUCK BETYGEN!! GÅ OM TREAN!" jag o C bara titta på varandra o ba - DET är Ashi!! Hahaaha går inte att missa liksom. Tror han var galnast i Gbg igår (fast han slår kanske inte Lindome-trashen som rökte på tåget usch fyfan). Sen så var det mottagningar såklart. Såå kul o jag var taggad hela dagen haha men tyckte ändå det fick vara nog så gick inte ut efteråt som mitt humör ville. Aja trevligt iaf o stort grattis till mina fina vänner. Nästa vecka är årets sista studentfirande för mig, dock i Lund så jag åker dit på måndag efter mina möten!



Och jag måste bara fråga vad kommentaren "Väx upp" ska betyda eller ens syftar på? Jag får på riktigt rysningar av såna kommentarer, det är obehagligt. Skriv ditt namn och skriv något mer konstruktivt, beskriv konkret och ge mig en anledning? Löjligt och ledsamt..


image description
image description



Sjuukt varmt hos Omid haha!!


Nervös
2012-06-04 / 14:32:45 / Vardagsliv

Uhh är så jäkla nervös idag. Kanske berättar senare varför!

Än så länge får jag nöja mig med att läkarsamtalet imorse gick bra, men dum som jag är så glömde jag berätta en del grejer som hade behövts lyfta fram. Blev erbjuden Antabus och sa nej, men börjar fundera lite på det nu. Får se. Vet att det kan skada levern och jag vill inte ta några risker, är ju redan i princip helt säker på att njursmärtan kommer från alla mediciner. Började med det 2008 och har säkert proppat i mig mer än 7000 pills sen dess...... AJA nu ska jag fixa mig och försöka att lugna mina nerver. Fan för mig och min sociala fobi, fan för det verkligen.

 

Och nu börjar det regna, HALLELUJAH.

 

 


Jag har åtminstone världens sötaste bebe.


?
2012-06-04 / 00:08:29 / Sickness

Fan är det som händer med mig? Legat och skakat i 1,5 h. Svettas och mår illa. Hej abs? Jag vet inte.. Har härdat ut tills nu för jag väntat på att en person skulle logga in, och han kom precis men jag vill bara dra täcker över huvudet känner jag. Fyfan vad kasst jag mår, känner mig helt förvirrad.. Det susar i öronen också. FAN, pappa är inte hemma heller. Vill bara gråta.

Oh well. ML imorgon, skall använda mina utmärkta manipulationstekniker för att få bort apodosen, ändra oxa till något annat och ev. även imo. Det blir bra, behöver inget annat. Jo muskelavslappnande kanske..........

DÖ APPLE DÖ!!!!!!!!
2012-06-03 / 13:28:34 / Vardagsliv

FUCK IPHONE, FUCK ITUNES OCH MEST AV ALLT FUCK UPPDATERINGAR OCH ÅTERSTÄLLNINGAR AAAAAAAAAHHHHHHHHHHH DDDDDDDDDDÖÖÖR. FAN VAD TRÖTT JAG ÄR PÅ IPHONE!!

Har ALLTID försvarat skiten men det är den fan inte värd längre, nu har den kraschat halvt ihjäl sig för åttioelfte gången, denna gång grovare än någonsin och jag orkar typ inte rädda den. Faaaaaaaaaaaaan.



"Mak sheri"
2012-06-03 / 10:54:45 / Vardagsliv

Heya.

Igår blev rätt kaos, vi hade lite folk över och nej.. Det slutade inte så bra. Fast det roliga är att mitt upp i all drama så gick jag bara därifrån haha, till min egen våning då och tvingade M komma in på Skype. Åhh jag vill verkligen hem :( jag tror på att "home is where your heart is" och just nu är mitt hjärta deff inte här. Allt jag tänker på är Hurghada!

Men innan jag åker nånstans över huvudtaget så måste jag fixa hälsan. Imorgon träffar jag min medsläkare, nästa måndag är det allergiläkare + skolmöte. Så vi får se vad som händer! Såhär kan jag inte ha det i alla fall - pappa börjar bli galen på att jag är snuvig dygnet runt 7 dar i veckan, och jag står inte ut med min äckliga halsbränna + den förskräckliga smärtan i njurarna.



Skåningar
2012-06-02 / 16:13:18 / Vardagsliv

Åh så mys det var att få träffa Venus igen! Kändes lite konstigt dock eftersom vi alltid ses i Lund haha, men det var kul att få mysa i Gbg. Älskar hennes dialekt också såklart haha!! I alla fall så vinkade vi av Samira först på Götaplatsen som skulle på sin bal, hon var så fin! Satte oss på Chez o drog en goo catch-up innan vi mötte upp Farre, som ju egentligen är från Gbg men bott i Lund 4 år pga studier. I torsdags tog hon sin examen så nu har hon flyttat tillbaks woho!

Kvällens wtf; såg Charlie sitta typ precis bakom oss haha men han såg mig inte som tur var, eller så kände han inte igen mig höh.


delete, spya, utgång
2012-06-01 / 16:55:25 / Vardagsliv

Vad faan?! Tror ni inte ALL min musik raderades från mobilen en timme efter förra inlägget? FML vad händer liksom. Blev in bättre heller, har legat o kräkts hela natten, lagom kul. Så har sovit typ hela dagen nu.. Men det e bara att rycka upp sig för ikväll blir det chillkrök.


RSS 2.0