212
2012-12-07 / 10:05:02 / Vardagsliv

Känner mig vuxen värre när jag tycker det är sjuukt lyxigt att äntligen ha en tvättmaskin hemma.. Nä men vi har vår 1-årsdag nu i dagarna så jag tänkte överraska M lite. Så han fick en sån där rakapparat också som han velat ha sen vi typ träffades.... Och så köpte jag med mig tårtbakelser såklart också. Blev typ 500, är Senzo Mall det bästa som finns här eller vad?? Drog med mig en från jobbet som sällskap (han fick bli lyft-gubbe istället..) och självklart så stötte vi på inte mindre än 4 personer som vi känner haha? Plus typ 20 svenskar.

Jaja nog om det. Nä men det flyter väl på, har lite extra hemlängtan såhär i juletider, känns verkligen otroligt jobbigt. Julen har alltid varit viktig för oss i min familj. Och med tanke på att min släkting precis gick bort för några dagar sedan så hade det varit så skönt att få krama om mina älskade..

Varit på sjukhuset också, precis som jag misstänkte så har jag urinvägsinfektion för typ 87de gången på ett år. Det roliga är att jag ALDRIG hade haft det innan? Men ja, känns redan mycket bättre i alla fall.

Nu ska jag fixa mig och bege mig mot ännu en jobbdag. Älskar att vi börjat få kunder som INTE är ryssar (98% ryssar bland Hurghadas turister) och som dessutom är skandinaver. Hur ballt?! Älskade landskamrater! :D



Dagens arabiska
2012-12-01 / 22:59:00 / Vardagsliv

Har varit torrt här.. Tog en dag ledigt men fick (vad jag misstänker) flunsan, låg hemma i två dagar i någon slags yr dåsighet. Ska nog kolla upp det för min röst är fortfarande inte sig själv, är täppt i näsan&öronen och blir illamående såfort jag stoppar in något i munnen, verkligen vad som helst förutom tuggummin.

Sen så är jag helt övertrött efter jobbet och somnar typ dirr när jag kommer hem. Men något som är kul med att jobba är att jag lär mig något nytt varje dag, i språkväg då alltså. Har lärt mig allt från "babianröv" (haha ursäkta) till enklare saker som "hår" och "hand". Men ja, dagens ord var i alla fall något jag hör för jämnan men aldrig fattat innebörden av (ibland förstår jag vissa ord, sätter ihop ett plus ett och fattar hela meningen). Uttalas "bollaakii" ungefär och betyder vad jag skulle översätta till svenska som "men du". Liksom typ att "jag behöver prata med dig". Bollakii. Haha så nu har jag gått runt hela kvällen och sagt så.

Är inte på bästa humöret just nu och insåg precis hur onödigt detta inlägget var. Men jaja. Vi hörs när vi hörs.


RSS 2.0