Dagens fail haha
2012-05-31 / 21:42:51 / Vardagsliv

Hahah, känslan när man inser att man råkat radera massa folk från Facebook. Sorry dudes, nothing personal!! Bara att lägga till mig igen för jag vet inte vilka jag tagit bort..

pics
2012-05-31 / 15:50:11 / Vardagsliv

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


som sagt
2012-05-30 / 22:18:07 / Vardagsliv

Sämsta dagen, är så jäkla besviken.


Världens sämsta födelsedag.
2012-05-30 / 15:24:29 / Vardagsliv

Har så ont i njurarna, det har alltid varit bara den högra men nu känner jag av den vänstra också. Började gråta på bussen för allt är bara fel idag. Fått dåliga nyheter, vädret suger, enda jag kommer göra är att ruttna i sängen och dö av smärta typ, orkar verkligen inte.

(ja jag är världens pessimist som inte kan se något positivt i saker o ting)


Woho!
2012-05-28 / 11:02:06 / Tankar & känslor

Fick precis sms av Polisen, mitt pass har ääntligen kommit!! Så ska iväg o hämta det, sen måste jag göra adressändring + ta bort en fullmakt från banken osv.. Aja sånt som måste göras helt enkelt.



Morsdag utan en mamma
2012-05-27 / 19:37:11 / Tankar & känslor

Har haft en mysig o vaarm dag i Slottskogen med min bobo men nu sitter jag i sängen o gråter. För att jag inte har nån riktig mamma, för att jag känner mig så fruktansvärt ensam, för att jag inte tror jag kan bli nöjd här någonsin, för att jag saknar mina kompisar i Egypten och framför allt så saknar jag min hund. Jag gråter för att jag inte vågar be om den hjälp jag behöver, för jag skäms över alla chanser jag sumpat, gråter för jag har ett tomhål inom mig som inte går att fylla igen med något alls, gråter över att det finns folk som ens njuter av att se mig gråta, gråter för jag är så jävla ledsen bara och för att jag är så jävla trött på att vara ledsen.


EgyptenEgyptenEgyptenEgypten
2012-05-27 / 19:28:37 / Vardagsliv

EgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgyptenEgypten


Jag saknar.


26 maj 2012
2012-05-26 / 17:13:04 / Tankar & känslor

Vad är detta för värld egentligen? Alla är så ÄCKLIGT själviska, totalskiter i andras känslor. Okej jag är inte så värst omtänksam men jag kan skilja rätt från fel. Detta visar att det finns verkligen ingen man kan lita på, varken bästa vänner, familj eller kärlek. Folk kommer alltid sätta sina egna behov före andras känslor, så är det bara.

Men ja nu har jag lärt mig det, och jag är tamejfan hellre ensam hela livet än umgås med falska bitches som ska spela så "nära" fastän de egentligen döljer massa skit.



We are the perfect couple, we are just not in the perfect situation.
2012-05-24 / 22:59:00 / Tankar & känslor

Det sägs att långdistansförhållanden är för de modiga. Jag är inte modig, tvärtom väldigt känslig. Och jag saknar M så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag gråter, lyssnar på deppmusik, känner mig som världens ensammaste och vill bara att han ska vara nära mig. Han är inte bara min kärlek, han är också verkligen den finaste vännen jag har. Han vet allt om mig, sådant som jag inte ens berättat för de som känt mig hela livet. Behöver honom något så fruktansvärt just nu, allt är bara kaos, jag behöver hans råd, behöver höra från honom att allt kommer fixa sig, behöver höra hans röst. Jag står mitt i vägval, skall ha möte med skolan om ett par veckor och jag har ingen aning om vad jag ska svara när de frågar vad jag har för planer. För jag har inga planer, jag VET INTE vad jag ska/vill/borde göra. Jag förbannar mig själv över att jag inte stod ut med all skit där, över att jag kom hit, så jävla onödigt egentligen. För det enda jag gör är att längta tillbaks.
Jag vill bara spola tillbaks tiden och pausa exakt där, exakt då, när allt var som bäst, det var bara vi två, och den där idioten var långt ifrån oss och hade ingen makt att förstöra någonting. Nu är allt åt helvete, och det är mitt fel, som vanligt. Nu börjar jag gråta, orkar inte.



Housewife
2012-05-24 / 14:15:42 / Vardagsliv

Heya!
Idag är jag fan på riktigt bra humör, kan bero på min mysiga dröm hehehe.. Haha skoja baa, ne men har i alla fall satt igång första rundan tvätt, måste titta till den strax. Det är andra gången i mitt liv som jag tvättar så får hoppas att det går bra.. Dessutom fick jag ringa pappa och fråga hur man sätter på skiten haha. Om jag ska förklara hur mycket tvätt jag har, så tänk er 3 stora sopsäckar fyllda. Det är fan sjukt mycket för en person :( Hehe men jag byter kläder typ 3 ggr om dagen.
I alla fall så ska jag även baka lite hade jag tänkt, vill prova en regnbågstårta för det vill jag fan ha på min födelsedag. Får jag en enda Frödinge-tårta till så slänger jag mig i väggen..

Omg nu låter tvättmaskinen som om den skall sprängas i miljoner bitar, måste nog kolla upp det, får uppdatera sen ciao!



rubricering
2012-05-24 / 00:53:44 / Vardagsliv

Började dagen med ett 50 minuter långt telefonsamtal med polisen. Skall väl inte skriva ut för mycket antar jag men det blev rubriker som bl.a. misshandel och stöld. Känns verkligen skitkonstigt! Fick även nr till brottsoffer-blabla haha, vet ej om jag ska ta tag i det också men det jag var med om är sjukt traumatiskt och jag känner inte riktigt att jag kan snacka om det med någon i min närhet.


Sen så chillade jag bara med C ett tag, har icke hänt så mycket annat idag. Eller jo, jag fick kontakt med R på Facebook, fyfan vad grymt, är helt sjukt glad!!



Men nej så ful hahaha jag & C för några år sedan

kan inte skilja på..
2012-05-22 / 22:58:09 / Vardagsliv

 

 


'
2012-05-21 / 22:47:32 / Vardagsliv

Funderar på att åka in till akuten. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog inte göra det ändå.




Sol, pass och finaste vän
2012-05-21 / 13:03:06 / Vardagsliv

Låg och solade på altanen när jag kom på att jag måste skaffa mig legitimation, det har gått bra hittills men det kommer vara en del utgångar och möten med bank osv så jag måste verkligen ta tag i det nu. Ska börja fixa mig och sen bege mig mot polisen för att ansöka om nytt pass, det andra blev ju stulet av en psykopat, fett surt. Sen ska jag möta upp min älskling C! Hörs väl sen ciaoo



Att göra utan att tänka
2012-05-21 / 01:53:21 / Tankar & känslor

Jag tror inte det finns en enda människa som någon gång i livet undrat över sina egna val, sitt eget beteende. Själv brukar jag vara rätt duktig på att analysera och hitta möjliga orsaker, svar osv, men ibland - som nu, blir jag så jäkla frustrerad. Ett svinigt beteende jag har är att fortsätta/starta relationer (menar alla slags!) med folk på ett sätt som egentligen bara skadar mig och oftast även familj o andra jag bryr mig. Som om den nya relationen är viktigast, fast det inte är så. Detta förstår jag inte. Det är lite som om jag vill utmana ödet, typ som om en nykter alkoholist skulle börja hänga med ett gäng grova drogmissbrukare.
Varför måste jag välja just den personen? Fan så dumt. Nu har jag huvudvärk och skall lägga mig såhär tidigt för första gången på säkert ett år, gonatt hej.



20 maj 2012
2012-05-20 / 21:27:59 / Vardagsliv

Hola!

Har haft en myysig dag faktiskt! Begav mig över till A på eftermiddagen, vi tog en fika och chillade med tjejsnack osåå. Så ringer hennes man mitt uppe i allt och säger att han fått sluta jobbet tidigare, så vi mötte upp honom, åkte till hamnen och promenerade lite och tog en sväng med Älv-Snabben, shit riktigt längesen jag gjorde det! Nu är vi hemma hos de igen och håller på med en seeen middag, samtidigt som vi pratar om min födelsedag, fyller ju år om 10 dagar. Blir nog det vanliga, middag på Merci och några glas på nått chill ställe efteråt bara.
Om jag inte åker till Egypten innan dvs höhö.. Man vet aldrig med mig. Men har faktiskt kollat lite på biljetter, är sugen på att överraska älsklingen i Kairo, fan vad kul det hade varit!!


Arg.
2012-05-19 / 23:51:40 / Vardagsliv

Har liksom haft en trevlig dag för första gången på läänge. Kommer hem för att kolla på matchen, är verkligen överlycklig över att jag har energi nog att bry mig, är glad över att jag vill göra någonting annat än att deppa i sängen. Men nej, alla börjar tjafsa med mig av nån jävligt skum anledning. Skiter i det. Någon tjafsar extra mycket, men jag försöker fokusera på matchen. Jag vill av hela mitt hjärta att Bayern vinner, men nej då vinner Chelsea självklart av att den spelare jag gillar minst eller snarare avskyr mest, sätter straffen. VARFÖR GÖR GUD SÅHÄR MOT MIG?!!!!!!!!!!!!!!!!!




deppmode
2012-05-17 / 18:49:30 / Vardagsliv

Pissväder fortfarande, tappat bort mina nycklar, huvudvärk, känner mig nere, och det värsta - har hjärtklappning, dock inte så grovt som det var t.ex. i somras, då det var verkligen dygnet runt i ca 3 månader.. Nä detta suger.


Saknar min hund så jag dör. Här var han typ 3-4 månader, åh nanen.

GLAD JÄVEL!
2012-05-16 / 22:39:28 / Vardagsliv

När jag vaknade idag så höll pappa på att städa frenetiskt, verkligen mer pedant än vad han brukar vara, så jag frågade förstås vilka som skulle komma över haha. "Det får du se sen" fick jag till, men jag tjatade såklart somfan, liksom hur jobbigt är det att bara berätta? Men så nu för någon timme sen hörde jag bekanta röster från övervåningen.. Sprang upp och JAA, min Skånemami är här!!!!!!!! Nu fattar jag varför det skulle vara en överraskning haha, Gud vad glad jag är! Jättekul verkligen! Hon är det närmsta jag har till en riktig mamma, det är hon som skäller på mig, läxar upp mig, tröstar mig, peppar mig, allt verkligen. Jag trodde egentligen att hon var sur på mig eftersom hon bad mig att inte åka tillbaks till Hurghada men så gjorde jag ändå det endast 3 dagar senare HEHE men nä allt är lugnt. Ska bli jättemysigt verkligen att få umgås med henne :) Jobbigt bara att jag inte kan dricka lika mycket nu och få ha ångest ifred men på något sätt så är väl det bra.



Vi på något nöjesfält i Turkiet haha

DXM
2012-05-16 / 18:46:24 / Vardagsliv

Me and my drank


Njursten och skit (äcklig bild)
2012-05-16 / 16:27:00 / Sickness

Jag har så sjuukt ont i njuren/under revbenet på högersidan. Det borde ha gått över för längesedan, hur kan det vara möjligt att ha njursten i ett halvår?? Vi gjorde ultraljud/röntgen i Egypten och de sa att stenen var 9 mm. Man brukar kunna kissa ut den om den är mellan 5-6 mm, men i och med att det har gått så lång tid och jag har haft så sinnessjukt ont varje gång jag kissat (kan iofs ha varit urinvägsinfektion vilket jag bekräftat hade i februari) så har jag alltid tänkt att det måste vara slut snart, men som sagt det borde inte ta flera månader?
Fan, jag är så jävla dum. Fick åka in till akuten här i Sverige runt nyår, blev remitterad till urologen vilket är svårt, men vad gör jag då jo jag åker tillbaka. Jag villl inte söka vård igen eftersom jag är så rädd för att behöva göra någon slags operation, det har verkligen blivit någon slags fobi :( Det där med att de gav mig narkos utan att säga till för att jag höll på att få en panikångestattack, det var riktigt oproffsigt gjort. Sen så är jag även rädd för att höra att min njure är skadad av allt alkoholdrickande, för det sa de i Egypten. De var helt säkra på att många av mina fysiska problem är pga mitt tidigare sätt att leva, därför känns det i princip omöjligt att ta tag i detta.
Får helt enkelt hoppas det går över snart!!

Detta är alltså en njursten på 9 mm, kul att veta!!
File:Nefrolit.jpg

Ordinary people
2012-05-16 / 13:33:52 / Vardagsliv

Alltså, jag har aldrig under alla mina år skådat sånt här PISSVÄDER i maj? Otroligt. Jag fyller år 30 maj och är fan beredd på lite snö den dagen haha, hade ju varit så typiskt.
Min vän skrattade åt mig häromdagen när hon frågade varför jag gillar att bo i Egypten och det första jag svarade var "vädret", well well well jämför dessa, snälla;

 


Get outta your mind
2012-05-16 / 01:26:41 / Vardagsliv

Nu har jag lyckats lugna ner mig, och det förra inlägget känns jäkligt onödigt och impulsivt haha vilket det också var. Skypade med världens bästa kille nån timme, alltså jag DÖR vilket leende han har! ♥
Han har tydligen beslutsångest också för nu vill han att jag kommer hem haha, till Hurghada alltså. Han kämpade nästan mer än mig med att försöka få mig till Sverige, han ville verkligen att jag skulle komma hit och fixa upp allting. Men nu när han ser att det händer absolut ingenting och att jag är såhär () nära på att ge upp, så tycker han kanske det är lika bra att jag är där. Blir bara så frustrerad för han ska göra lumpen (det är obligatoriskt där) och det kan ta allt mellan 1-3 ÅR. Vad i helvete liksom?

Nej men nu snackar jag bara skit känns det som, pusshaj.

 


Disneyland 2010


Bitch, please.
2012-05-15 / 22:05:48 / Vardagsliv

Okej, jag är inte den som hänger ut folk på nätet, så himla töntigt är det egentligen men just nu har jag inget annat val.





Dumt!
2012-05-15 / 18:48:29 / Vardagsliv

Har suttit inne hur länge som helst så när min syrra fråga om jag ville cykla så kunde jag inte hålla mig.. Känns sådär nu efteråt, fick ännu mer ont i halsen men samtidigt var det sköönt!

Så dagen ser hittills ut såhär, och det blir nog inte mycket mer ändringar skulle jag tro;

Lunch 229 kcal

Cykling -354 kcal

Totalt: -126 huhu känns bra.

Nu ska jag äntligen unna mig den där Disneyfilmen! :)


Gammal bild men ungefär såhär ser jag ut just nu, kanske lite mer sliten dock..


MEN?
2012-05-15 / 15:13:24 / Vardagsliv

Pappa sa till mig imorse att det är onaturligt att vara sjuk året runt, hela tiden.. Men jag är så van vid det nu, det blir bara lite värre ibland. Ligger i sängen med hundra lager kläder, täppt näsa, ont i lederna och grym huvudvärk. Som om inte det vore nog så håller byggarbetarna på (vi renoverar huset) och borrar och skit, FAN.


Orkar inte kolla på skärmen mer, känns som jag får hjärnskador utav det heh. Så skall nog vila en stund, sen vill jag kolla på någon Disney-film, det är liksom standard..


Cairo - Wien

-
2012-05-15 / 00:40:17 / Vardagsliv

Har mest uppdaterat på den "hemliga" bloggen senaste tiden, mår inte så värst bra så spyr ut mina tankar & känslor där, typ.

Finns ändå inte mycket att säga, jag ligger i sängen hela dagarna och längtar bort till något annat, vet inte riktigt vad men något bättre i alla fall. Bara att jag är så bokstavligen handikappad att jag inte förmår mig ta tag i saker o ting.


Och jag fann dig
2012-05-12 / 22:32:50 / Vardagsliv


Fel
2012-05-12 / 01:59:53 / Vardagsliv

Förresten jag hade fel. Det var 21/23or, inte 23/24or hehe töntigt glad blev jag!


Those little things
2012-05-12 / 01:51:03 / Vardagsliv

Pratade med min älskling på Skype i exakt 78 minuter, älskar att höra hans röst men blir så känslig så jag gråter ungefär 92% av tiden heh. Vi pratade om allt och jag fick veta att han tyckte "det" var lika bra, precis som jag misstänkt. Det sårar ihjäl mig. Sen har jag suttit en stund och snackat med Basel om Egypten haha, sköönt för det är ingen annan jävel här som delar min passion till det land haha. Nu skall jag ta mig en kvällsdrink, nä inte 1 2 3 mer 4 5 6. Hej



Känns bra!
2012-05-11 / 12:43:37 / Vardagsliv

Igår satt jag i flera TIMMAR och kollade på "dumma" hemsidor så nu är jag mer taggad än någonsin. Det blir juice- och vattenfasta över helgen, kanske alkohol också men det skulle ge mig sån ångest. Visste ni att ca 1 dl vodka innehåller nästan 200 kalorier? Sjukt äckligt haha. Från måndag kör vi enligt kcal-schemat. Uppdaterat min ShapeUp också och skall köpa lite träningsgrejer. Har på mig ett par 23/24 jeans haha, dessa ska sitta som en smäck om ett par månader! De sitter helt ok nu men det kan bli bättre.. Det kan alltid bli bättre iofs men ja det tar vi då.

Nu ska jag ut och träffa min gosi Ghonche, bra för mig att komma ut i verkligheten!


Hey little sister, don't shed no tears
2012-05-10 / 22:05:19 / Vardagsliv

Idag är sämst. Är rätt tom, ibland är det skönt och ibland är det jobbigt. Nu är det bara, det är varken eller.

- katastrof
2012-05-10 / 03:13:15 / Tankar & känslor

Stegen känns tunga när jag går, ångesten gör mig helt äckligt stel och kall, hjärnan går på högvarv. Jag saknar min älskling, det är så töntigt egentligen men jag vet inte om jag klarar detta utan honom. Såklart det är skönt att kunna få höra hans röst åtminstone, snacka på Facebook och smsa, men jag behöver honom NÄRA mig. Behöver gå igenom detta med honom vid min sida. Särskilt med tanke på "det", en grej som rör vårat förhållande. Det tär på mig något så in i helvete, men M verkar inte ta åt sig jättemycket faktiskt. Kanske för att han vill visa sig stark, kanske för att han tyckte det var lika bra. Jag vet inte, men all min kraft & energi just nu går åt till att kontrollera mig själv så att jag inte ska få ett ryck och åka tillbaks, för det hade verkligen varit (rubrik).

mmbop
2012-05-10 / 02:57:00 / Vardagsliv

Blev spontan träff med Ashi, bästa verkligen! Drog en catch-up på Le Pain, sen myste vi en stund på Chez. Vakten blev så himla osäker när han såg mitt provisoriska pass, det är ju bara ett A4-papper som jag fick i Kairo förra veckan HAHA. Efter något glas där så mötte vi upp Cati, älskling ♥ så satte vi oss på Old Corner och tog ett par glas till haha. Riktigt skönt att få träffa de som verkligen kan få mig att skratta, de som vet hur jag funkar och som jag inte känner mig överdrivet obekväm med. Men samtidigt gjorde det lite ont, det är inte lätt att se en av sina närmsta vara så sjuk, fan jag är så trött på sjukdomar/diagnoser, sjukhus, tabletter, kallelser och hela den karusellen. Suger gör det.

I alla fall avslutades kvällen med ett stopp förbi le Donk, ehm gå ner i vikt var det ja haha.. Nu är jag på något konstigt vis astrött, somnade 05 imorse och väcktes vid 11, inte okej. Men ska bli skönt att somna, jag mår inte alls bra, allting är kaos runt omkring mig och jag vill inte alls vara med i detta, livet.

Å
2012-05-08 / 12:53:16 / Vardagsliv

Har varit vaken i 20 minuter och har redan outhärdlig ångest. Yes.


Love you whoever you would've been!
2012-05-08 / 02:27:02 / Tankar & känslor

And from the Heavens to the womb, to the Heavens again
From the ending to the ending, never got to begin
Maybe one day we can meet face to face,
in a place without time and space.




Love you whoever you would've been.

dm-pl
2012-05-08 / 00:56:36 / Musik

klicklicklick

I could hear my heartbeat
2012-05-08 / 00:34:49 / Vardagsliv

Idag har varit helt ok, kanske till å med lite bra, men bara lite i så fall. Har pratat en del med A, hon sa att jag bör tänka med hjärnan istället för hjärtat. Att det är nu jag har lättast för att ändra på mitt liv, att jag inte ska låta tillfälliga orsaker (personer, relationer, andra omständigheter) avgöra resten av mitt liv. Det låter ju logiskt. Men. Jag har så otroligt svårt för att kontrollera mina känslor. Ju sämre jag mår, desto värre blir impulserna. Jag vet att jag KAN klara av alla kurser som behövs för sjuksköterske och sen läkare, jag vet att jag har den intelligensen om jag bara ger mig fan på det, skiter i allt annat och fokuserar mig. Men det är ju det, min fokus är åt helvete, den existerar inte ens. Jag vill tillbaaaaaaaaaaaks, nununu. Egentligen skiter jag i om det är Egypten eller Kina, jag vill bara bort. Och så vill jag vara nära M för han är världens bästa.

 


Visst fan har jag blivit brun? Plus att jag inte solat de senaste 2-3 veckorna! In yo face all y'all som alltid klagat på mitt pigment!!


Måndag
2012-05-07 / 14:46:17 / Vardagsliv

Sverige är verkligen SKITKALLT. Jag har på mig två tjocktröjor, två par strumpor, leggings under mjukisbyxorna, mössa och luva. Hej jag har varit utomlands för länge?? Och ändå är jag förkyld.. Pissland. Eller ja världens bästa land men ändå.

Jag öppnade ett brev nyss, ska tydligen till XXX på fredag för del 2. Fylla i skit ååh jobbigt hatar sånt. Men nu ska jag börja fixa mig för jag ska hem till A, skönt att träffas (älskar humorn<3) men jobbigt att ta sig ut. Nu bor hon endast en hållplats bort men ändå, detta område är ett jobbigt område. Peace out sålänge



- William Shakespeare.
2012-05-07 / 04:31:40 / Vardagsliv

So slides he down upon his grained bat,
And comely distant sits he by her side;
When he again desires her, being sat,
Her grievance with his hearing to divide.
If that from him there may be aught applied
Which may her suffering ecstasy assuage,
'Tis promised in the charity of age.

'His browny locks did hang in crooked curls;
And every light occasion of the wind
Upon his lips their silken parcels hurls.
What's sweet to do, to do will aptly find:
Each eye that saw him did enchant the mind;
For on his visage was in little drawn
What largeness thinks in Paradise was sawn.



(det är två olika dikter för de som inte förstod det.. Shakespeare da man<3)

jag vet vilken dy hon varit i
2012-05-07 / 00:08:49 / Tankar & känslor

För minns du min fina i höstas, jag har åkt ambulans minst 50 gånger men varje gång är det jag som legat där bak. Nu satt jag i framsätet för första gången och skakade sönder av oro och ångest. Jag ville inte åka till Egypten för jag ville inte lämna dig och det borde jag inte gjort heller för 2-3 veckor senare stod jag på hotellrestaurangens terass och grät sönder när du berättade för mig i telefon om allt. JAG DÖR för du är så fin, jag har sagt det en miljon gånger men det är inte nog för du är verkligen världens finaste, förstå det, alla ska fatta det, jag kommer fortsätta skriva det tills alla har fattat och även efter hehe.


Mikkizzen
2012-05-06 / 15:51:25 / Vardagsliv

Förresten jag stötte på Mikaela på bussen och insåg hur mycket jag saknar våra tider, 2008 var ju lätt bäst haha. Ebba & Alex 64% liksom. Puss på dig.


Tyck synd om mig då, snälla liksom
2012-05-06 / 15:48:11 / Vardagsliv

Åh jävla ångest. Jag blir förvirrad och halvt paralyserad så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vet inte till vad, vem, vart jag kan vända mig till eller om jag ens kan det. Om jag ens skulle om jag kunde.


I can only tell you what it feels like
2012-05-06 / 04:25:30 / Vardagsliv

Minns första gången jag skulle hem från Egypten, grät på flygplatsen så kom en kille fram och började snacka med mig. Han hade träffat nån tjej där också så vi satt och var ledsna tillsammans typ HAHA. Sen grät jag vidare på planet, som bilden demonstrerar.. I alla fall. Tror jag har hakat upp mig för mycket på det landet (nää äre sant Elly?!), måste nog tagga ner med allt romantiserande. Folk lär tro att Hurghada är världens bästa ställe men nej, det är det inte, det är en smutsig rätt tråkig stad faktiskt men som jag ändå av okänd anledning tycker om! Så jag rekommenderar inte folk till att varken flytta dit eller ens semestra. Åk till Sharm istället! Fräschare, finare, mycket mycket livligare. Dock är invånarna riktigt otrevliga, de flesta iaf. :)

Nuu ska jag nog sova efter denna långa dag.. Nighty nighty


kroppen
2012-05-05 / 01:57:46 / Vardagsliv

Hatar hatar hatar operationssåreg SÅ JÄKLA FULT ÄR DET, hade hellre velat att blindtarmen sprack :))


Min awil nazra wsourti nassibi
2012-05-05 / 00:31:39 / Vardagsliv

Har haft en mysig kväll, en vanlig kväll som jag brukade för ett år sen. Men nu ligger jag i Marres gamla säng och är skitledsen för jag saknar min pojkis så sjukt mycket, verkligen jättemycket. Jag har alltid sagt till mig själv att jag inte ska bli en sån där jobbig brud som blir beroende av sin kille men nu har jag typ blivit det ändå, även om jag inte direkt pratar om det med någon. Bloggen är enda stället där jag kan uttrycka mina känslor. Men jag saknar lite att ha en kurator/psykolog, haft det sen jag var 12 år tills sommaren 2011 typ. Det var så skönt att kunna snacka om allt man inte kan säga till nån annan för normala människor skulle ju bara skratta åt sånt jag tänker på.

I alla fall så måste jag hålla mig i Sverige annars blir alla sura. Vet bara inte vad jag ska göra här, ingen skola ingen behandling inget jobb ingenting. Inte ens ett riktigt hem har jag och inte ens min hund är här (note to self: polisanmälan). Jag SPRICKER, fanfanfan när ska jag lyckas fixa upp allt, HUR ska jag lyckas fixa upp allt


Sverige
2012-05-04 / 14:14:55 / Vardagsliv

Och jag vill redan tillbaka


@ Vienna International Airport
2012-05-03 / 19:35:51 / Vardagsliv

Jag grät verkligen jättemycket på flygplanet så det blev obekväm stämning och flygvärdinnan frågade om hon kunde hjälpa mig med något så jag sa att jag var flygrädd haha sista jag är men så hon kom då o då och fråga hur det gick lol. Men jag grät för att jag inte vet när/om jag kommer få träffa M igen, och jag ser inte någon poäng i att försöka fixa upp allt utan honom. Anledningen till att jag ens vill fixa allt är ju hans kärlek, allt är ju pga honom, pga att han givit mig en rimlig anledning till att inte fortsätta allt destruktivt. Men nu är jag i Österrike och han i Egypten och allt är bara jättedåligt nu måste jag sluta skriva innan jag börjar gråta och det vill jag inte här o nu


@ Cairo International Airport
2012-05-03 / 14:13:17 / Vardagsliv

Pratade precis med babe i luren, sista gången jag fick höra hans röst på, hmm forever typ.. Jag vet inte hur jag ska klara av detta. Att komma till Sverige. Det är ju skönt men samtidigt såå överväldigande, känns på något sätt som att mitt Göteborg inte kommer vara sig likt. Jag har varit borta så länge att jag är rädd för att inte känna mig hemma. Kommer se allt och alla på ett helt annat sätt, ur ett helt annat perspektiv. Vet inte om det är bra eller dåligt? Jag har förändrats så mycket, vad ska folk säga? Har varit instängd så lång tid att tanken på att folk kommer vilja träffa mig nu, verkar konstig. Vadå varför ska man träffas, tänker en del av mig. Vad gör man när man umgås nu för tiden? Fikar? Pratar festar kollar på film? Det gamla vanliga antagligen och för mig som levt i ensamhet med endast en person till (pojkvän som ändå jobba 17 timmar om dygnet liksom), så låter det meningslöst. Totalt meningslöst. Men så känner jag nog bara för att jag inte är där än, jag vet att jag kommer älska att ens bara få vara nära t.ex. syster, Jelena, Sima, när det väl händer. Är bara skitledsen och förvirrad just nu.

Hur ska jag klara att sova ensam på nätterna? Inatt sov jag på hotell och det var första gången jag sov ensam på över ett halvår. Först var det typ skönt, checkade in, tog ett varmt bad, beställde room service, kolla på film osv. Men så fort jag kröp ner i sängen kom tårarna som jävla Niagarafallet. FAN har blivit så äckligt känslig. Gråter för minsta lilla. Kollade på Van Wilder, det är liksom en komedi och jag grät typ 4 gånger. Pappa ringde och fråga om jag var framme och jag började gråta. Vakten sa att jag inte fick gå in på kontoret och jag började gråta (fast sen började jag typ skrika och knödde mig förbi honom ändå så HA in yo face). Taxichauffören sa att jag skulle betala 25 ist för 20 och jag började gråta och jaa det är sant. Haha vafan liksom? Men jag var iofs väldigt trött efter att inte ha sovit, ätit eller ens druckit på 48 timmar + stressat runt på ambassaden och ministeriet UUHH ska berätta om det sen, det var en mardröm och där blev jag säker på att jag aldrig aldrig kommer flytta utomlands -> permanent <- .

Aja nu måste jag boarda.. Flyger till Wien och därifrån till Landvetter. Hörs i Sverige då, mas'salama al Misr! Auf wiedersehen Ägypten! (skoja ba, vi lär aldrig ses igen faktiskt höhöhö)


RSS 2.0